Harmony Lab: een exclusief interieurkleurconcept voor de mooiste kleurcombinaties – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Harmony Lab: een exclusief interieurkleurconcept voor de mooiste kleurcombinaties
Berry Alloc

Harmony Lab: een exclusief interieurkleurconcept voor de mooiste kleurcombinaties

Hoe weet je welke kleuren het best passen bij je vloer of net omgekeerd? Dat gaat nu snel, nauwkeurig en eenvoudig dankzij het nieuwe interieurkleurconcept van BerryAlloc, Harmony Lab.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hoe weet je welke kleuren het best passen bij je vloer of net omgekeerd? Dat gaat nu snel, nauwkeurig en eenvoudig dankzij het nieuwe interieurkleurconcept van BerryAlloc, Harmony Lab: een handige tool die je zowel naar de
perfecte vloerkeuze gidst als naar de juiste, complementaire interieurkleuren.

Op basis van een uitgebreide analyse van verschillende interieurtinten, gecombineerd met de ondertonen van de BerryAlloc-vloeren, bepaalt deze tool de mooiste en beste kleurmatches via een wetenschappelijk bewezen methode.
Die methodiek werd gecreëerd in samenwerking met Nacarat Color Design (FR) en de Franq Colors Trend Studio (BE). Het resultaat: een kleurentheorie-proof interieur dat harmonieuze of contrasterende kleuren evenwichtig combineert, op basis van het het bijhorende kleurkarakter van de vloer. Er is een waaier aan subtiele vloerondertonen mogelijk – dit valt vooral op bij natuurlijke houtdesigns – met geel, oranje, rood, paars, blauw en groen als primaire kleurgroepen: die ondertoon bepaalt de kleurmatch.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top