Promoot jouw deelname aan Interieur Collectie Dagen
In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, onder het kopje “bekijk de documenten”. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

PROMOTIEPAKKET​

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.


Deze uitnodigingskaarten worden, vanwege duurzaamheidsredenen, alleen nog maar op aanvraag verzonden. Wil je deze ontvangen? Laat het ons even weten. 

GRATIS E-TICKETS

Vermeld dat de bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link vind je in My Easyfairs (kopje “nodig klanten uit”). Je kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op jouw website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

Daarnaast kun je ook deelnemen aan de gratis uitnodigingsservice van Easyfairs, de service waarmee we je ontzorgen en je relaties voor jou uitnodigen. Een handige tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken en een tool die jou tijd en kosten bespaart.


Let op: de deadline voor het aanleveren van de relatielijst is vóór maandag 3 juli 

Scroll naar top