Promoot jouw deelname aan InCoDa

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een vloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, onder het kopje “bekijk de documenten”. De map bevat op dit moment InCoDa’s logo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

PROMOTIEPAKKET​

Naast het logo en banners bieden wij je ook veel andere mogelijkheden, zoals een ontworpen uitnodigingskaart (die medio juni 2024 in My Easyfairs staat), een interactieve banner die jouw logo, standnummer en unieke uitnodigingscode combineert en meer.

 

GRATIS E-TICKETS

Vermeld dat de bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link vind je in My Easyfairs (kopje “nodig klanten uit”). Je kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op jouw website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

Daarnaast kun je ook deelnemen aan de gratis uitnodigingsservice van Easyfairs, de service waarmee we je ontzorgen en je relaties voor jou uitnodigen met een mooie kaart of e-mail.

Een handige tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar het vakevent te trekken en een tool die jou tijd en kosten bespaart.

 

Scroll naar top