Nodig je relaties uit voor Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Binnenkort is het weer mogelijk om je potentiële en bestaande relaties uit te nodigen via onze gratis tool: de uitnodigingsservice. Lever jouw relatielijst (AVG-proof) aan via My Easyfairs en houd in de gaten wie zich hebben geregistreerd en wie je daarmee kunt ontmoeten op InCoDa. Hieronder lees je meer informatie over deze service en de contactgegevens van onze afdeling Exhibitor Activation, die je hierin ontzorgen. 

Jouw deelname aan InCoDa is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw potentiële en bestaande relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers jouw stand op InCoDa trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop. 

Wees er snel bij, want uw relatielijst (max. 2.000 adressen) vóór maandag 8 juli 2024 geüpload zijn via My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

De belangrijkste voordelen op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!
65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en kosten die je normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaar je hiermee! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële bezoekers duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties! En alles is AVG-Proof!
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waar je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.
3. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie jij ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van jouw beursdeelname. Hiermee heb je de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk verhoogd.

Veilig en AVG-proof

Omdat wij je voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om jouw relatielijst(en) aan te leveren geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en beoogde relaties.

ALLES VOOR JE OP EEN RIJ

Uit jouw bedrijfsnaam

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van relaties uit jouw naam.

GEEN ANDERE DOELEINDEN

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

BEVEILIGDE OMGEVING

Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs.

ONTDUBBELD

Jouw relatielijsten worden AVG-proof ontdubbeld.

EENMALIG GEBRUIK

Jouw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen.

DIRECT VERNIETIGD NA AFLOOP

Jouw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Scroll naar top