Deelname Interieur Collectie Dagen - praktisch

My Easyfairs

Na je inschrijving als exposant van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) ontvang je jouw inloggegevens voor de exposantenportal: My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer, de informatie over de uitnodigingsservice en heb je de mogelijkheid om informatie voor jouw bedrijfspagina op de website aan te leveren.

Standhoudersbadges

Via My Easyfairs meldt je jouw standbemanning aan, dit kan vanaf ongeveer 4 weken voor beurs. De standbemanning krijgt dan een bevestiging waarmee ze toegang krijgen tot de beursvloer. Willen ze ook blijven eten in het standhoudersrestaurant? Jouw stand is inclusief 2 dinervouchers, 2 lunchvouchers en 4 lunchpakketten voor tijdens de beurs. Deze haal je af bij de receptie. Extra dinervouchers bestel je in de webshop.

 

Het team van InCoDa helpt jou graag bij jouw voorbereidingen aan jouw beursdeelname. Klik hieronder om te zien welke adviseur binnen ons team jou het beste zou kunnen helpen met je vraag.

Openingstijden 2023

Zondag 24 september | 11:00 uur – 17:00 uur
Maandag 25 september | 10:00 uur – 21:00 uur
Dinsdag 26 september | 10:00 uur – 17:00 uur

Opbouwtijden

De opbouwdagen en -tijden worden z.s.m. bekendgemaakt.

Afbouwtijden

De afbouwdagen en -tijden worden z.s.m. bekendgemaakt.

Scroll naar top