Interieur Collectie Dagen - wij maken jouw deelname easy

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens InCoDa jouw nieuwste collecties en innovaties in de spotlight te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep en zaken te doen. Als deelnemer van het vakevenement hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van de deelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

ALTIJD HULP

De beursorganisatie en het team van Event Services staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de voorbereidingen, de opbouw, het event zelf en de afbouw.

COMPLETE STAND SERVICE

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

VERZORGDE CATERING

Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gebruik maken van de catering op de beursvloer.

PROMOTIE SERVICE

Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van InCoDa jou verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Iedere exposant krijgt 2 parkeertickets. Extra parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is je bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

Scroll naar top