We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Interieur Collectie Dagen jouw producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van het vakevenement hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

ALTIJD HULP

De beursorganisatie en het team van Event Services staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de voorbereidingen, de opbouw, het event zelf en de afbouw.

COMPLETE STAND SERVICE

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

HEERLIJKE CATERING

Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gebruik maken van de catering op de beursvloer.

PROMOTIE SERVICE

Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van Interieur Collectie Dagen jou verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Iedere exposant krijgt 2 parkeertickets. Extra parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is je bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Interieur Collectie Dagen. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens jouw beursdeelname en daar ligt de volledige focus op. Daarom nemen wij, het beursteam van Interieur Collectie Dagen, zo veel mogelijk voor je uit handen zodat de focus ligt op jouw doelstellingen. Daarvoor investeer je in deelname aan vakevenement Interieur Collectie Dagen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen en een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • Je maakt kennis met het team van Event Services in aanloop naar jouw deelname.
    Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het (digitale) standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.
Scroll naar top