Interieur Collectie Dagen is hét vakevenement voor de woning- en projectinrichting waar de segmenten vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en interieurstoffen in een gemoedelijke en creatieve sfeer samenkomen. De plek waar leads gegenereerd worden, genetwerkt wordt en waar de nieuwste trends en innovaties gepresenteerd worden.

Het interieurevenement dat inspiratie, innovatie, netwerken en het ambacht samenbrengt.

6600+ bezoekers in 3 Dagen Tijd

De bezoekers komen voornamelijk om kennis te vergaren bij de exposanten, om nieuwe trends te ontdekken en om te netwerken. Speel hierop in en toon jouw nieuwste producten of diensten tijdens een gesprek op de vakbeurs.

Veel kansen

Meer dan 90% van de exposanten hebben hun doelstellingen behaald tijdens Interieur Collectie Dagen. Wij helpen je graag het maximale uit jouw deelname te halen!

Centrale ligging

Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en op één locatie je nieuwste producten of diensten te presenteren.

Quotes

Aftermovie Interieur Collectie Dagen

Kunnen wij je helpen? Of je nou op zoek bent naar leads, wilt netwerken of jouw nieuwe collectie(s) wilt presenteren. Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf zijn op vakbeurs Interieur Collectie Dagen. Neem contact op met onze adviseurs.

Scroll naar top