Waarom deelnemen aan Interieur Collectie Dagen?

Interieur Collectie Dagen is hét vakevenement voor de woning- en projectinrichting waar de segmenten vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffering in een gemoedelijke en creatieve sfeer samenkomen. De plek waar leads gegenereerd worden, genetwerkt wordt en waar de nieuwste trends en innovaties gepresenteerd worden.

WAAROM JE INTERIEUR COLLECTIE DAGEN NIET WILT MISSEN

6600+ bezoekers in 3 Dagen Tijd
De bezoekers komen voornamelijk om kennis te vergaren bij de exposanten, om nieuwe trends te ontdekken en om te netwerken. Speel hierop in en toon jouw nieuwste producten of diensten tijdens een gesprek op de vakbeurs.

Veel kansen
Meer dan 90% van de exposanten hebben hun doelstellingen behaald tijdens Interieur Collectie Dagen. Wij helpen je graag het maximale uit jouw deelname te halen!

Centrale ligging
Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en op één locatie je nieuwste producten of diensten te presenteren.

Kwaliteit bezoeker
Ruim 80% van de exposanten is zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekers die ze op Interieur Collectie dagen ontmoeten. 

MEER WETEN OVER DE BEZOEKERS?​

Wil je graag meer weten over wie de bezoekers zijn? Uit welke branche ze komen en wat de reden van hun bezoek is? Klik dan hier

Quotes

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Of je nou op zoek bent naar leads, wilt netwerken of jouw nieuwe producten en/of diensten wilt presenteren. Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf op hét vakevent in de woning- en projectinrichtingbranche. Neem contact op met een van onze adviseurs.

Scroll naar top