Waarom deelnemen aan Interieur Collectie Dagen?

Interieur Collectie Dagen is hét vakevenement voor de woning- en projectinrichting waar de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in een gemoedelijke en creatieve sfeer samenkomen. De plek waar leads gegenereerd worden, genetwerkt wordt en waar de nieuwste trends en innovaties gepresenteerd worden.

Het vakevenement dat inspiratie, innovatie, netwerken en het ambacht samenbrengt.

Raamdecoratie

Vloeren

Wandbekleding

Stoffering

Parket

Meubelstoffering

Verf

Tegels

WAAROM JE INTERIEUR COLLECTIE DAGEN NIET WILT MISSEN

6600+ bezoekers in 3 dagen
De bezoekers komen voornamelijk om kennis te vergaren bij de exposanten, om nieuwe trends te ontdekken en om te netwerken. Speel hierop in en toon jouw nieuwste producten of diensten tijdens een gesprek op de vakbeurs.

Veel kansen
Meer dan 90% van de exposanten hebben hun doelstellingen behaald tijdens Interieur Collectie Dagen. Wij helpen je graag het maximale uit jouw deelname te halen!

Centrale ligging
Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten.
InCoDa brengt de verschillende showrooms van de Benelux samen.

Kwaliteit bezoeker
Ruim 80% van de exposanten is zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekers die ze op Interieur Collectie Dagen ontmoeten. 

Meet & weet
Neem deel aan InCoDa en maak gebruik van alle handige marketingtools die Easyfairs beschikbaar stelt. 

MEER WETEN OVER DE BEZOEKERS?

Wil je graag meer weten over wie de bezoekers zijn? Uit welke branche ze komen en wat de reden van hun bezoek is? Klik dan hier.

EEN EASY DEELNAME MET EASYFAIRS

Bekijk hier hoe het team van InCoDa en Easyfairs je ontzorgen tijdens jouw beursdeelname, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelstelling(en).

Partners

Quotes

KAN IK JE HELPEN?

Zou je graag leads willen verzamelen, je relaties ontvangen in een inspirerende omgeving of jouw nieuwe producten en / of diensten presenteren? Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf op dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting.

Patricia Baum

Accountmanager
+31 (0)183 - 680 612
Patricia.Baum@easyfairs.com

Scroll naar top