Waarom deelnemen aan Interieur Collectie Dagen?

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

InCoDa is hét vakevent voor het ontmoeten van de interieurprofessionals in de woning- en projectinrichting met een focus op de ruimtebekleding. Met een focus op de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding, stoffering en akoestiek die hier in in een gemoedelijke en creatieve sfeer samenkomen. 


InCoDa is de plaats waar leads gegenereerd worden, genetwerkt wordt en waar de nieuwste trends en innovaties gepresenteerd worden aan ± 6.400 interieurprofessionals. Daarnaast is InCoDa de trotse host van het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.


Behaal jouw doelstellingen voor 2024/2025, ontmoet je (potentiële) klanten en inspireer de branche met jouw laatste nieuws en trends tijdens InCoDa 2024.

Het vakevenement dat inspiratie, innovatie, netwerken en het ambacht samenbrengt.

Raamdecoratie

Vloeren

Wandbekleding

Stoffering

Akoestiek

Parket

Meubelstoffering

Verf

WAAROM JE INCODA NIET WILT MISSEN

± 6.400 bezoekers in 3 dagen
De bezoekers komen voornamelijk om kennis te vergaren bij de exposanten, om aankomende trends te ontdekken en om te netwerken. Speel hierop in en toon jouw nieuwste producten.

Veel kansen
Meer dan 90% van de exposanten hebben hun doelstellingen behaald tijdens InCoDa. Wij helpen je graag het maximale uit jouw deelname te halen!

Centrale ligging
Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten.
InCoDa brengt de verschillende showrooms van de Benelux samen.

Kwaliteit bezoeker
Ruim 80% van de exposanten is zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekers die ze op InCoDa ontmoeten. 

Meet & weet
Neem deel aan InCoDa en maak gebruik van alle handige marketingtools voor het verzamelen van leads en data die Easyfairs beschikbaar stelt. 

MEER WETEN OVER DE BEZOEKERS?

Wil je graag meer weten over wie de bezoekers zijn? Uit welke branche ze komen en wat de reden van hun bezoek is? Klik dan hier.

EEN EASY DEELNAME MET EASYFAIRS

Bekijk hier hoe het team van InCoDa en Easyfairs je ontzorgen tijdens jouw beursdeelname, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelstelling(en).

Eventpartners

Mediapartners

Quotes

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Zou je graag leads willen verzamelen, je relaties ontvangen in een inspirerende omgeving of jouw nieuwe producten en/of diensten presenteren? Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf op hét vakevent waar interieurdesign en ambacht elkaar ontmoeten.

Patricia Baum

Accountmanager
+31 (0)183 - 680 612
Patricia.Baum@easyfairs.com

Celine Brender à Brandis

Accountmanager
+31 (0)6 31 98 80 35
Celine.BrenderaBrandis@easyfairs.com

Scroll naar top