Designflooring by Textiles & More – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Designflooring by Textiles & More

Designflooring by Textiles & More

Over ons

Bij Designflooring zien we vloeren anders…
Wij reizen de wereld rond om u uitzonderlijke vloeren aan te bieden die inspireren en u prikkelen. We kijken naar de natuurlijke texturen, vormen
en samenstelling in onze wereld die onze unieke vloerontwerpen kunnen beïnvloeden. Door deze originele kenmerken te combineren met exceptionele ontwerpen, creëren we prachtige vloeren die uw visie tot leven brengen.

Textiles & More wordt vanaf 1 oktober de distributeur van Designflooring in Nederland. Textiles & More is bekend vanuit de architecten / projecten branche als (custom print) stoffen en tapijten leverancier en is ook bekend als projectdistributeur van het LVT merk mFLOR.

Nieuws

Vacatures

Vacature medewerker backoffice

Binnen ons snelgroeiende bedrijf – locatie Den Haag – houden we van plezier en hard werken in een gedreven werkomgeving. Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker binnendienst met een commerciële invalshoek. Iemand die een uitdagende baan zoekt bij een groeiend bedrijf, met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Herken je jezelf hierin en wil je graag werken in een enthousiast team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Functieomschrijving
Als medewerker binnendienst ondersteun je de gehele afdeling verkoop binnen- en buitendienst. Dit houdt o.a. in dat je de telefonische contacten onderhoudt, stelt offertes op en voert verkooporders in, verzorgt de in- en uitgaande post en pakketjes en verricht verdere administratieve werkzaamheden. Ook krijg je de mogelijkheid om naast het inzetten van jouw persoonlijke capaciteiten, te zoeken waar je graag in door zou ontwikkelen. De functie is minimaal voor 4 dagen. Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring en leeftijd.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top