Nieuw “Van Gogh” collectie, by Designflooring! – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Nieuw “Van Gogh” collectie, by Designflooring!
Designflooring by Textiles & More

Nieuw “Van Gogh” collectie, by Designflooring!

Nieuwe designs, geïnspireerd door de natuur Met plezier introduceren we onze vernieuwde en uitgebreide Van Gogh-collectie, verkrijgbaar in twee soorten en geïnspireerd door de natuur.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Designflooring introduceert nieuwe designs, geïnspireerd door de natuur

Designflooring, de toonaangevende specialist in luxe vinylvloeren in Europa, vernieuwt zijn bestaande Van Gogh-collectie. Hiermee speelt het bedrijf in op de eisen vanuit de markt wat betreft keuze, gemak en prestaties. De vernieuwde collectie is verkrijgbaar vanaf mei 2023 en bevat prachtige nieuwe designs en aanvullende soorten en tegelformaten, waaronder populaire visgraat- en chevronpatronen.
In 2020 breidde Designflooring zijn Van Gogh-collectie al uit door deze in twee soorten aan te bieden, maar nu komen er tien gloednieuwe designs bij, waaronder steendesigns; een primeur voor deze collectie. Ook worden er aanvullende soorten en tegelformaten toegevoegd aan verschillende bestaande designs.
In een poging om zijn Rigid Core-collecties te stroomlijnen en klanten meer duidelijkheid en flexibiliteit in designs te bieden, zet Designflooring zeven Rigid Core-designs over van de Korlok-collectie naar de Van Gogh-collectie. Ook lanceert het bedrijf extra Gluedown-varianten.
Deze vernieuwde collectie van Designflooring is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en door materialen van over de hele wereld. De Van Gogh-collectie biedt een ongekende flexibiliteit voor het creëren van elegante interieurs op maat, die tegelijkertijd bijdragen aan gezondheid, welzijn en een duurzame bebouwde omgeving.
De collectie bevat een brede reeks eigentijdse hout- en steendesigns en kleuren, van koele grijstinten en neutrale kleuren tot warme tonen. Dat maakt de Van Gogh-collectie naar verwachting ideaal voor verschillende toepassingen: woningen, woon- en leefgemeenschappen en commerciële ruimtes, zoals werkplekken, instellingen in het hoger onderwijs, winkels en horecagelegenheden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top