Uitgelicht nieuwe exposant: MYT Shutters - Interieur Collectie Dagen

Aankomende editie van InCoDa nemen verschillende interessante bedrijven voor het eerst deel aan InCoDa. Eén van de nieuwe deelnemers is MYT Shutters, een Nederlandse shuttersfabrikant met Chinese en Australische roots. Als fabrikant zijn ze gepassioneerd over shutters en combineren ze design met ambacht. Tijd voor een interview met deze nieuwe deelnemer!

Kunnen jullie meer vertellen over het merk MYT Shutters?

“MYT staat voor schoonheid, harmonie en verbinding, en zijn de initialen van de eigenaresse Mei. MYT Shutters is een Nederlands bedrijf met Chinese roots en is in 2005 in China opgericht en wordt sinds 2009 vanuit Naarden aangestuurd. Wij zijn een van de enige Nederlandse bedrijven met een breed assortiment shutters die in eigen fabriek worden gemaakt. Vaak zie je in Nederland dat leveranciers bij verschillende fabrieken kopen, en vervolgens de shutters onder eigen merk verkopen. Als consument weet je dan niet welke fabrikant achter de shutters zit en welke kwaliteit je krijgt. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen in combinatie met eigen productie onderscheidt MYT Shutters zich in de Nederlandse markt met innovatieve shutter-oplossingen van bewezen topkwaliteit. Met 27 patenten en het dagelijkse streven naar innovatie, kunnen wij ons de echte shutter specialist noemen.”

Wat is jullie nieuwste collectie?

“Wij staan te springen om onze nieuwe Heritage Shutters aan iedereen te laten zien. Nog nooit eerder gezien op de markt hebben onze Heritage shutters unieke afgeschuinde lamellen die meer verduisterend werken, onzichtbare mechanisme voor een eigentijdse en stijlvolle look. Ze zijn verkrijgbaar voor onze Hout collectie en gaan de trend zetten voor komende seizoenen. Daarnaast ook nog nooit eerder gezien is onze nieuwe 40mm zij stijl voor onze kunststof shutters. Kleinere zij stijlen betekend meer licht dat naar binnen wordt gelaten. Geweldig voor bijvoorbeeld kleinere badkamer ramen!”

Welke trends voorziet het team van MYT Shutters?

Wij zien nu op de markt dat mensen een moderne uitstraling kiezen met hoge contrast elementen voor hun interieur. Denk aan aardtint geverfde muren met zwarte shutters, of witte badkamers met zwarte kranen en zwarte shutters. Een interieur is als het ware een weerspiegeling van de eigen identiteit – en de mood is heel erg van invloed. De stemming kan je beïnvloeden met het lichtinval; vandaar dat shutters zo geschikt zijn. 

Meer controle en flexibiliteit over het licht, betekent meer control over de stemming van je woning. Wij hebben nu White Teak shutters in de kleur Walnut Black die prachtig bij deze trend passen. Met een zichtbare houtnerf zijn deze shutters modern, maar ook nog heel sfeervol en natuurlijk. Dit past prachtig binnen elk interieur.

Waarom mogen de bezoekers jullie stand zeker niet missen?

Wij staan voor het eerst op InCoDa, en zijn heel erg enthousiast iedereen aan ons merk en ons product te introduceren. Naast de Heritage Shutter laten we ook al onze andere producten zien, zoals onze White Teak, Lindehout, Paulownia, Cedarhout, Kunststof en Aluminium shutters. Wij hebben het breedste assortiment en ons afwerkingsniveau is iets dat deze markt nog niet heeft gezien. Kom gezellig langs voor een koffie en een kennismaking!

Ontdek meer via het online bedrijfsprofiel van MYT Shutters

L_NN6
Alu_s blade

Deel dit bericht

Scroll naar top