MYT Shutters – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

MYT Shutters
MYT Shutters

MYT Shutters

Over ons

From our factory to your home.

Met een grote passie voor shutters zijn wij 16 jaar geleden begonnen. MYT Shutters is een Nederlandse shuttersfabrikant met Chinese en Australische roots. Als fabrikant zijn wij gepassioneerd over shutters en combineren wij design met ambacht.

Onze 100% focus op shutters, stelt ons in staat te innoveren en de kwaliteit te waarborgen; vanaf advies, productie tot aan installatie. Onze shutters worden in eigen fabriek van duurzaam materiaal gemaakt. Het fabriceren in eigen fabriek geeft ons de mogelijkheid maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke verf en wordt het gebruikte materiaal gerecycled. Natuurlijke en warme tinten, eigentijdse kleuren; dit vindt u terug bij MYT Shutters. Onze shutters staan dan ook bekend om de uitgebreide design opties en afwerkingsniveau.

MYT Shutters zijn voor vrijwel alle raamvormen geschikt; van ovaal tot aan vierkant en alles daartussenin. MYT Shutters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over het materiaal en de mogelijkheden. Met 27 patenten en een productiecapaciteit van 140.000m2, is MYT Shutters: “the go to factory”.

Dealers en hun klanten kiezen al meer dan 16 jaar voor de kwaliteit van MYT Shutters. Maak deel van ons netwerk. Neem contact met ons op voor een kennismaking bij u in de winkel of in onze showroom.

MYT Shutters, de shutterspecialist.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top