T&G Wood introduceert… Healthy Home – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

T&G Wood introduces… Healthy Home
T. & G. Wood International BV

T&G Wood introduceert… Healthy Home

Healthy Home begint bij een houten vloer

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het is u als parketspecialist ongetwijfeld bekend dat hout een gezond en duurzaam materiaal is dat kan zorgen voor een gezonde leefomgeving. Helaas is dit voor veel mensen nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid. Daarom introduceert T&G Wood… Healthy Home

Met de Healthy Home campagne willen wij hier verandering in brengen. Dit hopen wij te bereiken door de beste eigenschappen van houten vloeren in de spotlights te zetten zodat de particulier vaker de juiste keuze maakt en voor een houten vloer kiest.

Hout zorgt voor een gezonde leefomgeving
We spenderen 80 tot 90% van ons leven in gesloten ruimtes, waarin we allerlei stoffen inademen. Onder deze stoffen bevinden zich ook schadelijke stoffen. Het is belangrijk voor onze gezondheid om de inname hiervan tot een minimum te beperken. Hierbij kan een houten vloer helpen. Een houten vloer heeft een hard oppervlak waar geen (schadelijke) stoffen in kunnen gaan zitten. Stoffen die op het oppervlak liggen kunnen zo gemakkelijk worden afgenomen.

Luchtreiniger en/of luchtbevochtiger
Een houten vloer zorgt dus al voor een gezondere leefomgeving. Om ervoor te zorgen dat resterende schadelijke stoffen worden verwijderd, adviseren wij de aanschaf van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger. Een luchtreiniger reinigt de lucht door stof, allergenen en virussen op te vangen. Daarnaast zorgt de juiste luchtvochtigheid ook voor een goede gezondheid en behoud van de houten vloer.

FSC®-gecertificeerd
Een groot deel van onze houten vloeren is FSC®-gecertificeerd, wat betekent dat het hout voortkomt uit verantwoord beheerde bossen. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op het behouden van bossen in leefgebied en zetten zij zich in voor de lokale bevolking. Een FSC®-bos blijft dus bos en wordt niet gekapt voor andere doeleinden zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top