Slim blackout gordijnrailsysteem – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Slim blackout gordijnrailsysteem
Forest Group Nederland B.V.

Slim blackout gordijnrailsysteem

Het nieuwe FMS® Dual gordijnrailsysteem van Forest Group is een uniek gemotoriseerd tweesporen gordijnrailsysteem dat voorkomt dat er licht de kamer binnendringt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het FMS® Dual gordijnrailsysteem van Forest Group is een uniek gemotoriseerd tweesporen gordijnrailsysteem dat voorkomt dat er licht de kamer binnendringt. Met dit unieke tweesporen gordijnrailsysteem creëert u altijd de perfecte overlap. Binnendringend licht is zo verleden tijd. Ideaal voor in slaapkamers of in hotels waar gasten graag eerst uitrusten na een lange reis. Het Dual systeem heeft slechts één Shuttle motor nodig om de twee kanalen aan te sturen.

Eenvoudige montage
Het Dual systeem is eenvoudig aan het plafond te bevestigen dankzij voorgeboorde gaten. Bijpassende afdekkapjes dekken de voorgeboorde gaten fraai af. Extra glijders zijn na montage eenvoudig toe te voegen. De rail kan hiervoor altijd gewoon aan het plafond blijven zitten. De rail is geschikt voor de enkele en dubbele gordijnplooi én voor een waveplooi toepassing met het Forest FES® systeem. De FMS® Dual is beschikbaar in 7 meter uit één stuk. Verlengen tot 14 meter is ook mogelijk.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top