M2A 910 Veel verschillende parketsoorten efficiënt en verwerkingsvriendelijk te verlijmen – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

M2A 910 Veel verschillende parketsoorten efficiënt en verwerkingsvriendelijk te verlijmen
Stauf Klebstoffwerk Gesellschaft mit beschränkter Haftung

M2A 910 Veel verschillende parketsoorten efficiënt en verwerkingsvriendelijk te verlijmen

Met zijn bijzonder lage dichtheid, zeer laag verbruik en nagenoeg perfecte smeerbaarheid staat STAUF M2A 910 aan de top en wordt het 70-jarige succesverhaal van STAUF-dispersielijmen voortgezet.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met STAUF M2A 910 kunnen aanzienlijk meer vierkante meters parket per kilogram lijm worden gelegd – ca. 17% meer! Het topproduct uit het assortiment dispersielijmen overtuigt door uitstekende technische eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.
Als onderdeel van de nieuwe ProForce-productlijn is de parketlijm een efficiënte allrounder die geschikt is voor veel gangbare soorten parket, maar die vooral indruk maakt door zijn voelbare elasticiteit met een zeer goede initiële hechting.

LAAG GEWICHT

Een emmer STAUF M2A 910 weegt slechts 12 kg. De lijm zonder vulstof is aanzienlijk lichter dan vergelijkbare producten en ook veel efficiënter wat het verbruik betreft. Het lagere verbruik van ca. 15% bespaart in vergelijking met traditionele parketlijmen hulpbronnen, heeft een gunstig effect op de transportkosten en de uitstoot en beschermt bovendien de gebruiker.

DUURZAME VERPAKKING, CO2-GEREDUCEERD

Voor de nieuwe ProForce-serie worden uitsluitend emmers van 100% gerecycled plastic gebruikt. Dit bespaart per emmer 36% CO2. Dankzij het plastic handvat kan de emmer na gebruik voor 100% worden gerecycled en terug in de kringloop worden gebracht.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top