LED-designrail van Forest Group wint Red Dot Award

Beschrijving

Forest Group heeft een Red Dot Award gewonnen met haar gemotoriseerde designrail met LED verlichting; DS-XL® LED systeem. De innovatieve LED-gordijnrail kreeg de hoogste waardering toebedeeld in de categorie Product Design.

De award wordt door een internationale jury enkel toegewezen aan producten met een uitmuntend ontwerp. De Red Dot Award is een internationale designprijs die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Met het gemotoriseerde DS-XL® LED systeem won Forest deze wereldwijd erkende award in de categorie Product Design, de categorie voor de meest kwalitatieve en innovatieve productontwerpen.

“We zijn enorm trots op het feit dat de internationale jury van Red Dot onze designrail erkent met deze award. Het is de hoogste internationale erkenning voor de tijd en aandacht die we in het ontwerp hebben gestopt,” aldus Bertwin ten Have, hoofd R&D Forest Group.

Uniek in zijn soort
De smart DS-XL® LED rail is een uniek gemotoriseerd gordijnrailsysteem. Het combineert een stijlvol design met een modieuze en duurzame manier van verlichting. Het gordijnrailsysteem met geïntegreerde LED verlichting is eenvoudig en snel te bedienen via een afstandsbediening, app-bediening of via een Domotica systeem. Dit zorgt in ieder interieur voor een sensationele ervaring van comfort en sfeer.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin