In de spotlight: Blend Window Fashion BV & Tim Raamdecoratie - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Twee van de mooie raamdecoratie merken die je ook weer tijdens InCoDa kunt ontmoeten zijn trouwe exposant Blend Window Fashion BV en het jonge merk Tim Raamdecoratie. Team InCoDa interviewde het team van beide merken om alvast een sneakpreview te krijgen van hun nieuwste raamdecoratie oplossingen op het gebied van shutters, (houten) jaloezieën en natuurlijk maatwerk.

Welke nieuwe producten gaan jullie presenteren op InCoDa 2022?

• Op de aankomende editie van InCoDa gaat TIM Raamdecoratie komen met een aantal verschillende nieuwe producten. Denk hierbij aan de simple click collectie, de ingespannen jaloezieën en de top down, bottom up rolgordijnen. Al deze producten zijn ontwikkeld voor montage zonder schroeven. Deze producten kunnen namelijk allemaal gemonteerd worden door middel van een plak strip of een magneet strip.

• Op InCoDa 2021 heeft Blend Window Fashion zijn Abachi collectie gepresenteerd, ook op de aankomende editie zullen wij hier de nadruk op leggen. Ook heeft Blend een extra oplossing aangeboden in de vorm van tijdelijke raamdecoratie. ‘Pleasy by Blend’, dit zijn tijdelijke papieren raamdecoratie, die je eenvoudig op maat kunt knippen. De installatie is eenvoudig waardoor dit heel gebruiksvriendelijk is. Dit is ideaal voor mensen als tijdelijke oplossing. Deze producten zijn verkrijgbaar in twee maatvoeringen en twee kleuren.

Wat zijn jullie laatste ontwikkelingen met betrekking tot smart home?

Wat betreft smart home zijn wij inderdaad verder in ontwikkeling aan het gaan. Wij zijn gaan kijken hoe wij onze producten kunnen gaan combineren met Motion blinds. Deze motoren zijn op accu en werken in een handomdraai. Zo scan het product middels een QR code met jouw smartphone en stel je je raamdecoratie zelf helemaal in naar wens. Door het gemak en de begeleiding via de app wordt het voor iedereen nog simpeler.

Vorig jaar stond Blend Window Fashion samen met het nieuwe Tim Raamdecoratie. Hoe was het nieuwe merk ontvangen?

Het vakevenement InCoDa in 2021 is een hele goede start geweest voor TIM Raamdecoratie. Tijdens de vakbeurs hebben wij TIM echt in de markt kunnen zetten en hebben wij de reacties van de mensen kunnen zien. En de reacties waren hierop heel positief! Tijdens deze beurs hebben we verschillende prospecten tot klant kunnen maken die nu ook heel positief zijn over ons merk en maatwerk raamdecoratie aan hun klanten kunnen bieden. Maar ook na InCoDa hebben wij nieuwe prospects kunnen enthousiasmeren over onze producten maar vooral over onze werkwijze.

Het thema van InCoDa’s eerste festival is “duurzaamheid”, wat doen de merken Blend Window Fashion en Tim Raamdecoratie op het gebied van duurzaamheid?

Onze houten shutters worden geproduceerd met FSC-gecertificeerd hout. Hierdoor kun je een ecologische, sociale en economische keuze maken wat betreft je raamdecoratie.

Tot slot, er gebeurt veel in de wereld en de mooie omzetcijfers kunnen gaan veranderen. Welke tip(s) zouden jullie graag willen delen met de ondernemers in de woonbranche?

Blijf jezelf onderscheiden door middel van service. Zo is onderscheiden wij ons ook van onze concullega’s.

Wij merken in de branche dat de service en ontzorgen een belangrijk onderdeel is. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten onze producten met een gerust hart durft te verkopen. Zo kunnen wij samen met onze klant ervoor zorgen dat de consument blij is met onze producten. Mocht er dan wat gebeuren dat erop vertrouwd kan worden dat dit wordt opgelost.

Ontdek alvast meer op hun online bedrijfsprofiel en breng ze een bezoekje tijdens InCoDa 2022!

Deel dit bericht

Scroll naar top