Blend Window Fashion BV & Tim Raamdecoratie – Interieur Collectie Dagen

Blend Window Fashion BV & Tim Raamdecoratie

Blend Window Fashion BV & Tim Raamdecoratie

Over ons

Perfection in every detail is ons motto, dit is ontstaan doordat Blend® gebouwd is op basis van passie, expertise, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een hechte familie van getalenteerde en gedreven mensen die streven naar het leveren van kwaliteit en innovatie. Als leverancier van raamdecoratie in shutters en (houten) jaloezieën staan wij in de markt bekend om onze snelle levering, prijs kwaliteitsverhouding, een breed aanbod aan raamdecoratie en onze service.

Volwaardig Blend® partner
De shutters en jaloezieën van Blend® zijn van kwalitatief hoogwaardig kwaliteit. Wij bieden dit aan via een netwerk van dealers in de Benelux. En jouw winkel kan daar deel van uitmaken!

Ben je al langer bezig met het uitbreiden van je winkelaanbod, dan ben je bij Blend® aan het juiste adres. Met Blend® shutters en jaloezieën kun je klanten een passende oplossing aanbieden. De maatvoering, afwerking en kleurencombinatie die wij kunnen bieden worden allemaal op maat gemaakt, passend bij de stijl, het interieur en de wensen van je klanten! Kortom; met Blend® in je portfolio kun je aan alle wensen van je klanten voldoen. Twijfel niet langer er wordt Blend® dealer.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top