Vink VTS – Interieur Collectie Dagen

Vink VTS

Over ons

Vink VTS is totaalleverancier van professionele oplossingen voor signage, waaronder: carwrapping, full colour signing, glasdecor folie, belettering én we geven advies op maat over restylingsmogelijkheden van in- en exterieurs. Van nieuwbouwprojecten, tot aan restylingsprojecten. Van interieur- tot exterieur oplossingen. Voor een advies op maat en hoogwaardige producten bent u bij Vink VTS aan het juiste adres. U noemt het, wij hebben het!

Ooit begonnen als Krijt in Krommenie, leverancier van karton. Nu, ruim 45 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot Vink VTS. Familie van Europa’s grootste internationale groothandel. Wij zijn totaalspecialist. Met alles onder één dak en met oplossingen op maat realiseren wij samen uw ambities.

Wij geloven in samen en voor onze klanten, maar met onze klanten. We leveren niet alleen producten, maar ook kennis. Zo hebben wij een breed scala product trainingen voor onze klanten ontwikkeld om onze ervaring te delen. En loopt u tegen problemen, dan lossen we dit met u op. Want we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top