Trae Lyx – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Trae Lyx
Trae Lyx

Trae Lyx

Over ons

Trae Lyx staat synoniem voor een afwerking die het natuurlijke karakter van je houten vloeren, wanden en meubels naar voren haalt. Met een zorgvuldig samengestelde lijn van lakken, oliën, beitsen, hardwax, en speciaal ontwikkelde reinigings- en onderhoudsmiddelen, bieden we een complete bescherming die de schoonheid en duurzaamheid van houtwerk benadrukt.

Bij Trae Lyx halen we onze inspiratie uit de kern van Scandinavisch design: eenvoud, functionaliteit en een diepe verbondenheid met de natuur. ‘Trae’, dat in de Scandinavische talen ‘hout’ betekent, en ‘Lyx’, wat ‘pracht’ aanduidt, vormen een harmonieuze samensmelting van de Scandinavische levensfilosofie waarin kwaliteit, duurzaamheid, bescherming en gemak centraal staan. We zijn dan ook trots op onze wortels die diep in de Scandinavische tradities van vakmanschap en respect voor natuurlijke materialen liggen.

Ons merkverhaal is er een van het koesteren van het natuurlijke. We geloven sterk in de schoonheid van hout in zijn meest ongerepte vorm en zetten ons in om deze te behouden en te beschermen. De natuurlijke charme van hout moet niet worden verborgen, maar juist worden gevierd en beschermd.

Door onze uitgebreide range aan producten, van beschermende lakken en voedende oliën tot verzorgende onderhoudsmiddelen, zorgen we ervoor dat elke houten oppervlakte niet alleen zijn natuurlijke schoonheid behoudt, maar ook versterkt wordt, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Met Trae Lyx kies je voor een afwerking die het verhaal van natuurlijk hout niet alleen vertelt, maar ook bewaart.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top