Spits Wallcoverings BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Spits Wallcoverings BV

Spits Wallcoverings BV

Over ons

Spits – House for Decorative Brands biedt u een compleet aanbod om stijl en decoratie te laten harmoniseren. Verschillende interieurproducten vallen in ons assortiment. Er is een uitgebreide keuze in wandbekleding in diverse kwaliteiten, stijl, trend collecties, klassiek of moderne design. In het hoge segment wandbekleding is er voldoende keuze, onder andere behang van bekende ontwerpers, zoals Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Carl Robinson en Tim Wilman. Ook hebben we een uitgebreid assortiment digitaal fotobehang in collectie boeken. Ook hebben we een online fotowandentool (die op uw website geplaatst kan worden) en waarmee afbeeldingen uit een grote beeldenbank, of een eigen afbeelding, op maat gedrukt kan worden.
Naast het complete assortiment wandbekleding hebben we ook een uitgebreid assortiment vloerkleden. Variërend van modern, klassiek, vintage, oosters, natuurlijke materialen voegen deze vloerkleden een vleugje elegantie en comfort aan het interieur. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prijscategorieën.
Ook zijn we specialist op het gebied van glasweefsel, renovatievlies en kant & klare lijmen. Kortom: wij zijn uw partner voor woninginrichting.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top