Plinten & Profielen Centrale BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Plinten & Profielen Centrale BV

Plinten & Profielen Centrale BV

Over ons

De Plinten & Profielen Centrale, ook wel PPC genoemd, is een jong, bruisend en snelgroeiende organisatie. Wij zijn een ‘alles-onder-1-dak’ leverancier voor parketteurs en vloerspecialisten. Wij bieden een veelzijdigheid aan vloerencollecties en concepten, plinten, profielen en accessoires. Alles is erop gericht om de klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen met het meest complete en kwalitatief hoogstaande assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek. Altijd in huis en makkelijk beschikbaar voor de vloerenspecialist. Als één team streven wij ernaar om voor elke vloerenspecialist de meest toonaangevende, inspirerende en innoverende partner te zijn. Zowel in klantbeleving, processen, voorraad als service.

Nieuws

Vacatures

Voor ons filiaal in Amsterdam zijn we op zoek naar een echte verkooptopper!

Amsterdam is je standplaats, maar je zult ook regelmatig te vinden zijn in onze andere filialen zoals Nieuwegein, Den Haag en Eindhoven. Het is dus belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en het leuk vindt om op meerdere locaties te werken. Uiteraard zorgen wij dat er vervoer voor je klaarstaat!

Contact met onze klanten is iets waar jij blij van wordt. Je doet je uiterste best om de klant goed te adviseren. En dat jij daarvoor soms een producttraining moet volgen is voor jou geen probleem. En zie jij een kans om ons assortiment te optimaliseren of ons klantenbestand te vergroten? Dan horen wij dat graag.

Vacatureadvertenties bekijken »

Ben jij onze nieuwe collega die ons team inkoop/productmanagement administratief gaat ondersteunen?

Als assistent inkoop werk je nauw samen met de (junior) productmanagers en maakt onderdeel uit van de inkoopafdeling met een totale afdelingsgrootte van 7 collega’s.

Jouw takenpakket bestaat uit afwisselende werkzaamheden. Het ene moment maak jij een analyse en verbetervoorstel voor een productgroep die niet naar verwachting loopt, het andere moment zorg jij ervoor dat de prijslijsten goed in het systeem worden gezet. Wanneer er een nieuw artikel in ons assortiment komt, werk jij daarvoor de productinformatie uit en voorzie jij collega’s binnen ons bedrijf van alle informatie die zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. En heb jij een beetje een commercieel oog? Dan mag jij met onze productmanagers meedenken over hoe wij meer naamsbekendheid of doorloopsnelheid voor een artikel kunnen creëren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Voor ons filiaal in Den Haag zijn we op zoek naar een echte verkooptopper!

Voor ons filiaal in Den Haag zijn we op zoek naar een echte verkooptopper! Den Haag is je standplaats, maar je zult ook regelmatig te vinden zijn in onze andere filialen zoals Amsterdam, Eindhoven en Nieuwegein. Het is dus belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en het leuk vindt om op meerdere locaties te werken. Uiteraard zorgen wij dat er vervoer voor je klaarstaat!

Contact met onze klanten is iets waar jij blij van wordt. Je doet je uiterste best om de klant goed te adviseren. En dat jij daarvoor soms een producttraining moet volgen is voor jou geen probleem. En zie jij een kans om ons assortiment te optimaliseren of ons klantenbestand te vergroten? Dan horen wij dat graag.

Vacatureadvertenties bekijken »

Wil jij werken als chauffeur en de hele dag touren met eigen muziek, in jouw eigen bus?

Als chauffeur start je de werkdag om 7:45 uur met een dagstart en het inladen van jouw eigen bus. De artikelen die je gaat vervoeren kunnen vloeren zijn, bundels MDF maar ook een losse plakplint of een hoekstukje. Heel erg divers dus. Je krijgt een routeplanning mee en je vertrekt na het inladen van de bus.

Wij leveren door heel Nederland en een deel van België. Als chauffeur kom je dus op veel verschillende plekken. Wij proberen de routes zo te plannen dat je tussen 16:00 uur en 18:00 uur terugkeert naar Wijk bij Duurstede. Maar omdat de dagelijkse routes gevarieerd zijn, komt het soms voor dat je later terug bent dan gepland. Deze uren krijg je als TvT en kun je dus gebruiken voor vrije tijd, heerlijk!

Vacatureadvertenties bekijken »

Ben jij fysiek fit en niet bang om je handen uit de mouwen te steken?

Wij zoeken een logistiek medewerker voor ons magazijn in Wijk bij Duurstede. Samen met collega’s controleer je de ingepakte goederen en maak je deze verder verzendklaar voor de volgende dag om uit te leveren.

Wie zoeken wij?
Jij bent iemand die van aanpakken weet. Je bent sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het leuk om in teamverband te werken. Je bent nauwkeurig en gaat voor kwaliteit van jouw werk! Ons magazijn bestaat uit 6 afdelingen en het kan soms erg druk zijn, daarom vinden wij het fijn als jij soms ook bij kan springen op andere afdelingen of soms een expres ritje kan rijden. Dit maakt het werd heel afwisselend! De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:30 uur en soms een avond- of zaterdagdienst bij vakantie en/of ziekte. Liever 4 dagen werken, dat kunnen we natuurlijk ook bespreken.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top