Interstil Benelux – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Interstil Benelux

Interstil Benelux

Over ons

Interstil – een familiebedrijf, geleid door Manfred en Jens Diedrichsen.
Al meer dan 50 jaar ontwikkelen wij innovatieve ophangsystemen voor prachtige gordijnstoffen. Door onze passie voor technische perfectie, functioneel comfort en een uitzonderlijk design worden we gedreven om steeds verfijndere oplossingen te creëren.
Wij sturen onze productie niet op een wereldtournee, maar hebben in Steinhagen in Oost-Westfalen een omgeving gecreëerd waarin wij onze ideeën verder kunnen ontwikkelen tot succesvolle innovaties – gepassioneerd en nuchter. Het resultaat zijn gordijnroeden, binnenloop profielen en technologie voor paneelgordijnen waarmee we een maatstaf op de markt zetten.
Met onze 100 medewerkers produceren wij alle producten, van grondstof tot de perfecte oppervlakkeafwerking, in onze vestiging in Steinhagen. Veel onderdelen worden uit massief materiaal gefreesd. Met onze eigen sjablonen vervaardigen wij serie-onderdelen op Highspeed machines. In de loopkanalen van onze profielen brengen we een extra component aan met een door ons zelf ontwikkelde glijlak, dit maakt het bijzonder eenvoudig om uw gordijnen te verschuiven. Ook bij de assemblage van uw garnituren sluiten wij geen compromissen en vertrouwen wij op onze door ons zelf ontwikkelde machines.
Het resultaat: perfecte uitstraling en een nauwkeurige montagetechniek.
Onze producten kenmerken zich door een onderscheidende en onmiskenbare vormgeving. Duidelijk, eenduidig en expressief. Een collectie vol hoogtepunten, die meer dan 30 prijzen van gerenommeerde nationale en internationale designwedstrijden heeft verzameld. Dit is puur design – meer is er niet mogelijk.
Vier collecties dekken het complete spectrum van de veeleisende klantenwensen af:
– exclusieve ronde gordijnroedes.
– binnenloop systemen in bijna alle materialen en kleuren.
– moderne paneelgordijnsystemen, ideaal als binnen-zonwering of roomdivider.
– binnenloop systemen speciaal voor golfplooi gordijnen, omvat zowel innovatieve noviteiten als bekroonde designklassiekers. Wat ze allemaal gemeen hebben, zijn sublieme elegantie, eigentijdse vormen en technische subtiliteiten die het perfect afwerken van de golfplooi gordijnen in de eerste plaats mogelijk maken. Het is een woondecoratie.
In Nederland, België en Luxemburg worden onze producten door onze 100% dochteronderneming, interstil Benelux aangeboden. Zij spreken de taal van de woninginrichter en architecten, staan midden in de markt en zijn uitermate creatief in het samen met de opdrachtgever bedenken van innovatieve oplossingen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top