Indivipro Netherlands B.V. & Carpetlinq – Interieur Collectie Dagen

Indivipro Netherlands B.V. & Carpetlinq

Over ons

Indivipro is al meer dan 20 jaar een internationale groothandel die gespecialiseerd is in high-end raamdecoratie. Door diverse designers, onder wie Marcel Wolterinck en Francois Hannes, hebben wij een aantal van onze exclusieve stoffen laten ontwerpen. Voor het overgrote deel van de gordijncollectie werken wij samen met een befaamde Italiaanse weverij die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient – merken als Missoni en Armani zijn er kind aan huis.

Carpetlinq B.V. is een groothandel in high-end karpetten en kamerbreed tapijt. Sinds 2014 ligt onze collectie in verschillende interieurwinkels, en leveren wij aan interieurarchitecten in binnen-en buitenland. Onze karpetten zijn uniek en worden met de hand vervaardigd. Door het handwerk kunnen producten van elkaar verschillen en juist dit maakt onze collectie zo bijzonder.

Het bedrijf is gevestigd in Enter, waar een productie en een showroom van 800m2 is gevestigd. Indivipro is ook te bezoeken in Amsterdam of op het ETC in Culemborg, waar het een permanente tentoonstelling heeft.

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top