GMD Elite First Class Metal Stuc – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

GMD Elite
GMD Elite First Class Metal

GMD Elite First Class Metal Stuc

Over ons

GMD Elite is een toonaangevende leverancier van innovatieve afwerkingsoplossingen. Met een reeks aan geavanceerde producten, waaronder de GMD Elite Metal, bieden ze professionals in de interieurindustrie de tools om grenzen te verleggen en buitengewone ontwerpen te creëren. GMD Elite streeft ernaar om efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid samen te brengen in hun hoogwaardige afwerkingsoplossingen.

Het is nu mogelijk om makkelijk (water gedragen) echt metaal aan te brengen in uw project of op uw kunstwerk. GMD Elite is te stucen, spuiten, schilderen, rollen en te gieten. In 1-laag aan te brengen, snelle droogtijd en in een handomdraai te schuren en te polijsten naar een prachtig resultaat.

Snel en efficiënt
Zeg vaarwel tegen tijdrovende processen. GMD Elite Metal is ontwikkeld om snel en efficiënt te werken; hierdoor zijn je projecten sneller te voltooien en kun je de productiviteit maximaliseren.

Ontketen je creativiteit
Met GMD Elite Metal Stuc kent je verbeelding geen grenzen. Ons product biedt ongekende creatieve vrijheid, waardoor je oppervlakken kunt ontwerpen en aanpassen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Veelzijdigheid
Of het nu hout, beton of een ander oppervlak is, GMD Elite Metal hecht perfect op bijna elk oppervlak. Het gemak waarmee je het metaal aanbrengt op een breed scala aan materialen, vergroten je projectmogelijkheden aanzienlijk.
Duurzaamheid
GMD Elite Metal is een geurloos, water gedragen product dat geschikt is voor elke ruimte in en om het huis of elk project. Het bestaat uit drie componenten: hars, activator en metaal. Eenmaal uitgehard vormt GMD Elite Metal een duurzame, extreem harde laag.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top