Flamingo Parket BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Flamingo Parket BV
Flamingo Parket BV

Flamingo Parket BV

Over ons

Flamingo Parket, kennis van Parket!
Flamingo Parket is al jaren een begrip in houten vloeren, zowel op de Nederlandse markt als in het buitenland. Natuurlijk zijn wij trots op onze jarenlange ervaring in het inkopen, produceren, bewerken, verduurzamen en uiteindelijke verkopen van een zeer uiteenlopend assortiment. Maar nog trotser zijn wij op al onze ervaren en gedreven medewerkers die zich dag in, dag uit met passie inzetten om onze klanten het beste te bieden.

Familiebedrijf met een open cultuur.
Wij zijn een echt familiebedrijf met een liefde voor houten vloeren. En dat voel je in de organisatie. De open cultuur en platte organisatie structuur binnen onze organisatie heeft ervoor gezorgd dat onze medewerkers perfect op elkaar zijn afgestemd. En wij hebben samen maar één doel voor ogen: zorgen voor tevreden klanten en consumenten.

Werken vanuit een energieneutraal pand.
Sinds wij vanuit ons nieuwe, energieneutrale pand werken is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen nog verder geïntensiveerd. De lijnen zijn kort en de communicatie is helder. Met een gemiddeld dienstverband van ruim 15 jaar hebben wij alle knowhow in huis. Wij kennen als geen ander de eigenschappen en dus ook de mogelijkheden die een houten vloer biedt.

Onze eigen Flamingo Collecties.
Met de kennis van onze medewerkers hebben wij in onze parket fabriek de verschillende Flamingo Collecties ontwikkeld. De vloeren geven allemaal een waardevolle toevoeging aan elke denkbare ruimte. Onze producten zijn makkelijk in onderhoud en bovendien heel duurzaam.

Dealers in Nederland en over de grens.
Jaarlijks verwerken wij ruim 250.000 m² parketvloeren die uiteindelijk door onze dealers bij de consument worden gelegd. En voor onze dealers staan wij altijd klaar. Wij denken mee, geven advies en zorgen voor de beste kwaliteit vloeren. Een goede relatie met onze dealers is belangrijk voor ons. En daar zetten wij ons dagelijks voor in.

Jaren woongenot met duurzame vloeren.
Wij maken graag stevige duurzame vloeren, waar je jarenlang plezier aan beleeft. Zo maken wij onze footprint zo klein mogelijk voor de komende generaties. De vloeren die wij bewerken in onze parket fabriek gaan lang mee en zorgen voor tevreden klanten. Flamingo Parket hecht belang aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en heeft het milieu en verduurzaming dan ook hoog op de agenda staan.

Nieuws

1 floor, 4 colors, 4 different finishes

1 vloer, 4 kleuren, 4 verschillende afwerkingen

Natuurlijker wordt het niet! Parketvloeren moeten volgens Flamingo Parket toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben wij een nieuw lijn Eiken vloeren op de markt gebracht in 4 prachtige, neutrale tinten. Welke woonstijl ook, de vloer versterkt het!

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top