Estillon BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Estillon BV

Estillon BV

Over ons

Wij zijn Estillon en We will improve your floor.

Elke vloerbekleding heeft aandacht nodig. Wat begint bij het kiezen van de juiste ondervloer.
De ondervloer zorgt namelijk voor meer woongenot en verlengt bovendien de levensduur van je vloerbekleding. Estillon helpt je graag met de juiste ondervloer kiezen, want er zijn veel facetten om rekening mee te houden.

Denk aan geluidsreducering. Wat helpt om overlast voor jezelf of bij je buren te voorkomen. Vloerbekleding gericht op brandvertraging kunnen levens redden. Met een isolerende ondervloer hou je de warmte in de ruimte langer vast en bespaar je bovendien op de energierekening.
Ook vloerverwarming vraagt om het juiste type ondervloer. Wij hebben verschillende geschikte ondertapijten en ondervloeren met een optimale warmte overdracht. Zo haal je het hoogste rendement uit je vloerverwarming.

Met een egaliserende ondervloer kunnen kleine oneffenheden op de ondergrond helemaal wegvallen, dit is essentieel voor een strak eindresultaat.
Wij staan je graag te woord voor advies.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager

Word jij onze nieuwe Accountmanager
Weet jij hoe je een (onder)vloer moet installeren en wil jij klanten over onze ondervloeren gaan adviseren?
Dan is dit jouw kans om ons team te versterken!

Wij zijn Estillon!
Samen met ons hele team zorgen wij voor de ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires. Wij bieden onze klanten altijd een passende oplossing voor het installeren van een (onder-)vloer. Onze slogan is dan ook “We will improve your floor”.

We hebben ons succes te danken aan de professionele kennis en motivatie van onze medewerkers van alle afdelingen, van productie tot inkoop, van personeelszaken tot customer service.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top