Belakos | Thuis in de wereld van vloeren – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Belakos Flooring

Belakos | Thuis in de wereld van vloeren

Over ons

NIET ZOMAAR EEN VLOER, JOUW VLOER!

Als je al ruim 60 jaar een begrip bent, in Nederlandse huiskamers én in wereldse organisaties, dan kom je ergens vandaan.

Belakos staat er. Voor iedereen. Van de particulier, woning- en projectinrichters, tot aan hotelketens en bioscopen en restaurants.

Het échte fundament? Persoonlijke aandacht.
Van familiebedrijf en tapijtfabrikant uitgegroeid naar groothandel voor tapijt en PVC mét, duidelijk voelbaar, nog steeds de familielijnen als stevig fundament.

DE KRACHT VAN BELAKOS. Dat blijft dan ook de persoonlijke benadering, de kennis én het plezier. Iedereen verdiept zich, durft focus te hebben en zich daarom toe te spitsen op nieuwe productlijnen. De trends van nu verweven met de ervaring door de jaren heen.

HART VOOR VLOEREN. Met verkooppunten door heel Nederland zijn we een trotse speler op de (vloeren)markt. Ook in Europa is Belakos present. Thuis in projectinrichting en daarmee samenwerkende partner voor projectontwikkelaars.

Of je nu kiest voor sfeervol tapijt of de warme uitstraling van een prachtige (visgraat) PVC- vloer. Of als je op zoek bent naar een échte partner binnen de projectinrichting. De mogelijkheden zijn er. Wij zijn er.

Kennismaken? Met ons én het aanbod? Kan!
#vindenweleuk.

BELAKOS: VLOEREN OP STAND F109
Aanwezig op maandag 25 en dinsdag 26 september – INCODA 2023

Nieuws

Rustico PVC

Rustico PVC

Pvc-vloeren zijn tegenwoordig mateloos populair. En dat is niet zo vreemd! Met pvc haalt u de luxe en sfeer van een houten vloer in huis, maar dan zonder het bijbehorende onderhoud.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top