ARTE HOOKEDONWALLS – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

ARTE HOOKEDONWALLS
ARTE HOOKEDONWALLS

ARTE HOOKEDONWALLS

Over ons

Arte
De ultieme verfijning in muurbekleding

Arte is een gepassioneerd ontwerper en fabrikant van gesofistikeerde muurbekledingen. De Arte Group, die eigendom is van de familie Desart, is al sinds 1981 actief. De muurbekledingen van Arte sieren de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen overal ter wereld.

Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Al deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in onderzoekswerk: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsmaterialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen.

Ook het merk HookedOnWalls maakt deel uit van de Arte Group. Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders: HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak.

Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Arte beschikt over een permanente voorraad op zijn hoofdzetel in Zonhoven (België). Het bedrijf beschikt over showrooms in Parijs (Frankrijk), Culemborg (Nederland), Los Angeles (VS) en Londen (VK).

www.arte-international.com

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top