Coach voor interieurprofessionals Marie-Gon deelt op InCoDa hoe je jouw merk-DNA kunt vertalen naar de trends - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Aankomende editie staat er een divers masterclass programma klaar op de feestelijke editie van InCoDa, Eén van de inspirators die op zondag tijdens InCoDa’s interieurfestival haar trendlezing masterclass geeft in de Stage is gids, trainer en coach voor interieur professionals, Marie-Gon.

Masterclass 'Hoe vertaal je jouw merk-DNA naar de trends?'

Jezelf als merk onderscheiden in de markt is essentieler dan ooit. Hoe duidelijker jouw uitstraling is, hoe eenvoudiger jouw ideale klant jou kan vinden. Marie-Gon legt uit hoe je met de mindsetmethode van trendanalist Christine Boland kunt focussen op de uitstraling van je merk en hoe je deze daarmee sterker kunt neerzetten. Je krijgt inzicht in de vertaalslag van DNA naar trends, zodat je die heel eenvoudig zelf kunt toepassen.

Mis het niet en laat ons weten dat wij een plaats voor jou vrij moeten houden.

Biografie Marie-Gon

Marie-Gon werkt ruim 23 jaar als ontwerper en kleurexpert. Haar projecten en klanten zijn zeer divers. Van art-director voor de vt wonen&design beurs tot Landal GreenParks, en van LAB ecopaint tot the green connector. Zij heeft 4 boeken op haar naam staan en geeft (kleur-)trainingen en masterclasses. Met haar online Academy wil ze interieurontwerpers verder laten groeien, en met het online platform INSIDE wil ze ontwerpers ondersteunen, inspireren en connecten met de interieurbranche.

Deel dit bericht

Scroll naar top