Word exposant - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Over InCoDa

Hier ontmoet je ±6400 retailers, stylisten, projectinrichters, interieurarchitecten en andere interieurprofessionals in drie dagen tijd in een inspirerende omgeving. De vakbeurs heeft een speciale focus op de ruimtebekleding in de woning- en projectinrichting. De segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding, stoffering, akoestiek en meer komen hier in in een gemoedelijke en creatieve sfeer samen. Van InCoDa’s Interieur Festival met masterclasses, nieuwe toepassingen en opkomend talent tot demo’s en presentaties van de genormeerde opleidingsinstanties.

InCoDa is de plaats waar leads gegenereerd worden, genetwerkt wordt en waar de nieuwste trends en innovaties gepresenteerd worden. Zo zijn er afgelopen editie in 2023 in totaal ruim 11.000 visitekaartjes en bedrijfsprofielen uitgewisseld middels ons handige EasyGo lead systeem. Team InCoDa vind het belangrijk dat jouw standpersoneel en (potentiële) zakenrelaties opgeladen inspiratie kunnen opdoen, in kunnen kopen en kunnen netwerken. Wij heten alle deelnemers, maar ook alle bezoekers, graag welkom met gratis verzorgde catering.  

Behaal jouw doelstellingen voor 2024/2025, ontmoet (potentiële) klanten en inspireer de branche met jouw laatste nieuws en trends tijdens InCoDa.

Waarom je InCoDa niet wilt missen

INSPIREER

Presenteer je nieuwste collecties en diensten aan
± 6.400 professionals in de woning- en projectinrichting.

GENEREER

Op de afgelopen editie zijn er 11.000 leads en visitekaartjes verzameld met EasyGo, wat zijn jouw doelstellingen?

ONTMOET

Ontvang nieuwe en bestaande relaties en laat je ontzorgen door onze Full Service Formule inclusief gratis verzorgde catering.

MEET & WEET

Neem deel aan InCoDa en maak gebruik van onze handige marketingtools EasyGo voor het verzamelen van leads.

Wie zijn de bezoekers?

Tijdens InCoDa ontmoet je verschillende interieurprofessionals in de woning- en projectinrichting. Van grote en kleine woonzaken, stoffeerders en parketteurs tot projectinrichters, stylisten en interieurarchitecten. Je leest hier over de verschillende segmenten, hoe ze de vorige editie van het vakevent hebben ervaren en wat hun voornaamste reden was om te bezoeken.

Online zichtbaarheid & data verzamelen

Tijdens InCoDa kunnen exposanten ook gebruikmaken van de handige marketingtool EasyGo. Genereer meer traffic naar jouw website, monitor de uitgenodigde klanten én verzamel leads en data middels EasyGo. Dit gaat gepaard met jouw eigen online bedrijfsprofiel. Hierin kun je een overzicht van jouw nieuwste producten, brochures, video’s, het laatste nieuws en eventueel vacatures uploaden. Kortom, veel extra voordelen naast de daadwerkelijke stand om jouw doelstellingen te behalen!

Easy deelname met Easyfairs

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens InCoDa jouw producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van het vakevent hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Bekijk hier hoe het team van InCoDa en Easyfairs je ondersteunen tijdens jouw beursdeelname, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelstelling(en).

Interesse in deelname?
Vraag naar de mogelijkheden!

Patricia Baum
Accountmanager
+31 (0)183 – 680 612
Patricia.Baum@easyfairs.com
Celine Brender à Brandis
Accountmanager
+31 (0)6 31 98 80 35
Celine.BrenderaBrandis@easyfairs.com
Scroll naar top