Word exposant - Interieur Collectie Dagen

Waarom je InCoDa niet wilt missen

INSPIREER

Presenteer je nieuwste collecties, diensten en / of kennis aan de professionals in de woning- en projectinrichting.

GENEREER

Behaal je doelstellingen. Versterk je merkimago, inspireer nieuwe en bestaande klanten en genereer leads.

ONTMOET

Ontvang nieuwe en bestaande relaties op je stand en laat je ontzorgen onder het genot van Full Service.

MEET & WEET

Neem deel aan InCoDa en maak gebruik van alle handige marketingtools die Easyfairs beschikbaar stelt.

Wie zijn de bezoekers?

Al geruime tijd zijn we genoodzaakt elkaar vooral digitaal te ontmoeten. Men heeft behoefte aan het zien en voelen van de nieuwste collecties en het face-2-face contact. Hier kun je meer lezen over de professionals in de woning- en projectinrichting die je ontmoet tijdens een zintuigprikkelend InCoDa. Je leest over de verschillende segmenten, hoe ze de vorige editie van het vakevent hebben ervaren en wat hun voornaamste reden was om het vakevent te bezoeken.

Online zichtbaarheid & data verzamelen

Vanaf de aankomende editie van InCoDa kunnen exposanten ook gebruikmaken van de nieuwe marketingtool EasyGo. Genereer meer traffic naar jouw website, monitor de uitgenodigde klanten én verzamel leads en data middels EasyGo. Dit gaat gepaard met jouw eigen online bedrijfsprofiel. Hierin kun je een overzicht van jouw nieuwste producten, brochures, video’s, het laatste nieuws en eventueel vacatures uploaden. Kortom, veel extra voordelen naast de daadwerkelijke beursstand om jouw doelstellingen te behalen!

Easy deelname met Easyfairs

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Interieur Collectie Dagen jouw producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van het vakevent hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Bekijk hier hoe het team van InCoDa en Easyfairs je ondersteunen tijdens jouw beursdeelname, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelstelling(en).

Veilig je nieuwe en bestaande klanten ontmoeten

Meer dan ooit is jouw veiligheid en dat van jouw relaties één van onze hoogste prioriteiten. Easyfairs en Interieur Collectie Dagen stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. We zijn blij dat we jou en je relaties weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen zijn in september 2020 met succes geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Interesse in deelname?

Scroll naar top