Word exposant - Interieur Collectie Dagen

Over Interieur Collectie Dagen (InCoDa)

InCoDa is dé vakbeurs voor het ontmoeten van de interieurprofessionals in de woning- en projectinrichting. Het vakevenement richt zich op de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering die hier in in een gemoedelijke en creatieve sfeer samenkomen. InCoDa is de plaats waar leads gegenereerd worden, genetwerkt wordt en waar de nieuwste trends en innovaties gepresenteerd worden. Daarnaast is InCoDa de trotse host van het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.

Behaal jouw doelstellingen voor 2023/2024, ontmoet je (potentiële) klanten en inspireer de branche met jouw laatste nieuws en trends tijdens InCoDa 2023.

Waarom je InCoDa niet wilt missen

INSPIREER

Presenteer je nieuwste collecties, diensten en / of kennis aan de professionals in de woning- en projectinrichting.

GENEREER

Behaal je doelstellingen. Versterk je merkimago, inspireer nieuwe en bestaande klanten en genereer leads.

ONTMOET

Ontvang nieuwe en bestaande relaties op je stand en laat je ontzorgen onder het genot van Full Service.

MEET & WEET

Neem deel aan InCoDa en maak gebruik van alle handige marketingtools die Easyfairs beschikbaar stelt.

Wie zijn de bezoekers?

Al geruime tijd zijn we genoodzaakt elkaar vooral digitaal te ontmoeten. Men heeft behoefte aan het zien en voelen van de nieuwste collecties en het face-to-face contact. Hier kun je meer lezen over de professionals in de woning- en projectinrichting die je ontmoet tijdens een zintuigprikkelend InCoDa. Je leest over de verschillende segmenten, hoe ze de vorige editie van het vakevent hebben ervaren en wat hun voornaamste reden was om het vakevent te bezoeken.

Online zichtbaarheid & data verzamelen

Tijdens InCoDa kunnen exposanten ook gebruikmaken van de handige marketingtool EasyGo. Genereer meer traffic naar jouw website, monitor de uitgenodigde klanten én verzamel leads en data middels EasyGo. Dit gaat gepaard met jouw eigen online bedrijfsprofiel. Hierin kun je een overzicht van jouw nieuwste producten, brochures, video’s, het laatste nieuws en eventueel vacatures uploaden. Kortom, veel extra voordelen naast de daadwerkelijke beursstand om jouw doelstellingen te behalen!

Easy deelname met Easyfairs

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Interieur Collectie Dagen jouw producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van het vakevent hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Bekijk hier hoe het team van InCoDa en Easyfairs je ondersteunen tijdens jouw beursdeelname, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelstelling(en).

Interesse in deelname?
Vraag naar de mogelijkheden!

Patricia Baum
Accountmanager
+31 (0)183 – 680 612
Patricia.Baum@easyfairs.com
Celine Brender à Brandis
Accountmanager
+31 (0)183 – 680 650
Celine.BrenderaBrandis@easyfairs.com
Scroll naar top