Uitgelicht Studio Wae - Interieur Collectie Dagen

Eén nieuwe deelnemer van InCoDa op het gebied van vloeren en wandbekleding die je aankomende editie kunt ontdekken is het bijzondere Studio Wae.

Over Studio Wae

– Maximale impact, zero wa(e)ste –

Studio Wae maakt impact op grondstoffenwinning door reststromen om te zetten in schaalbare en mooie producten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bewust wordt dat afval een positieve waarde kan hebben.
Door gebruik te maken van productieafval, verlengen we de levenscyclus van grondstoffen.

The Better Wae collectie bestaat voor 100% uit hergebruikte grondstoffen en staat op de milieulijst 2022.

Onze unieke kleden met geometrische vormen zijn gemaakt van productie-uitval van grote tapijttegel producenten in Nederland. Kies jouw eigen kleur, vorm en grootte om een bijzonder kleed te creëren, die in elke ruimte past.
Met een uniek kliksysteem worden de losse tegels met elkaar verbonden, waardoor je alle vrijheid hebt om een eigen compositie te maken.

Sociale Impact
Onze missie is om zoveel mogelijk Syrische statushouders een baan aan te kunnen bieden, zodat wij hen een solide basis kunnen geven om een toekomst op te gaan bouwen in Nederland.

Polygon kleur Skript- high res

Hoe maak je van afval een mooi project met impact 2022/2023

Wanneer?
dinsdag 13 september 12:00 uur, Stage interieurfestival, bovenverdieping

Wie?
Tynke van den Heuvel, productontwikkelaar en oprichter van Studio Wae

Meer over de masterclass:

Voor Studio Wae is dit het eerste jaar op de InCoDa beurs. We zijn natuurlijk trost dat wij hier mogen laten zien wat we maken van productie-uitval van de grote tapijttegelproducenten. Namelijk bijzondere vloerbedekking, modulaire kleden en wand-panelen.
Wij doen dit met social impact waarbij we syrische statushouders de mogelijkheid geven om een toekomst op te bouwen in Utrecht. Dit alles heeft een positieve invloed op de CO2 ‘footprint’ van het project. Voor onze producten worden geen nieuwe grondstoffen onttrokken uit de aarde. Ook hebben wij de milieu kosten laten doorberekenen en kunnen per project de CO2 impact voor uw project berekenen. Daarnaast staan wij met onze producten op de milieu lijst 2022. Met ons negatieve milieu kosten staan we op de milieu lijst met het cijfer -0,09 Dit betekend voor onze klanten een steun in de rug op financiëel gebied.
Uit het afval gerezen willen we hierbij graag ons nieuwe design uit de ‘Better Wae Collection’ introduceren. De Lola Rug. De kleuren zijn samengesteld door Marie-Gon. De trendwatcher van onder andere VT Wonen. De Lola Rug is afgelopen jaar voor het eerst tentoongesteld op de ‘Salone del Mobile’ in Milaan. En nu te bewonderen hier op de Interieur Collectie Dagen!

Deel dit bericht

Scroll naar top