Tiny House partner in de spotlight: Kisch & Zonen - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

kisch zonen bedrijf kl

Aankomende editie kun je tijdens InCoDa 2023 een Interieur Festival beleven met een Tiny House / Tiny Living concept ontworpen door interieurarchitectenbureau Beekmans Design en gebouwd door Precofab (expert in modulaire en circulaire bouw). Niemand minder dan Kisch & Zonen is een van de inspirators van dit Tiny Living project die veel inspiratie bied voor de modulaire speelruimte kamer.

 

Samen openen wij het gesprek over Tiny Houses / Tiny Living en de toekomst van samenwonen gecombineerd met duurzaamheid. Ontdek meer over het bedrijf, Kisch & Zonen haar visie op duurzaamheid en hun rol in dit bijzondere project dat je live kunt beleven op InCoDa 2023.

Voor degene die wat minder bekend zijn met Kisch & Zonen, kun je ons kort iets meer vertellen over het bedrijf?

Kisch is al sinds 1895 jarenlang dé leverancier van meubelbeslag, en door het uitgebreide productassortiment zijn we veel meer dan dat. Wij zijn een totaalleverancier voor de meubel en kantoor industrie. Wij zijn een hecht familiebedrijf en altijd in ontwikkeling. Met ons Kisch DNA leveren we de beste service, en verbeteren we ons zelf elke dag. De klant is onze partner en bij een partnership is regelmatig overleg zeer belangrijk. Het motto: samen staan we sterk!

Kisch is gekoppeld aan merken zoals o.a. Olivari, Intersteel, Sugatsune, Pamar,  Quooker en Franke. Daarnaast een eigen maatwerk programma in ledverlichting én een eigen merk met de naam Office by Kisch. Dit is een uitgebreid programma met prachtige, veelal elektrisch in hoogte verstelbare, werkplekken voor de kantoor industrie en projectinrichting. Een interessant productassortiment voor interieurarchitecten. De showroom aan de Dukdalfweg 27 met de naam ’24 uur met Kisch’ is sinds april 2022 een ware trekpleister.
Kenmerkend Kisch DNA is het specialisme van de vakmensen. Door de jarenlang ervaring kunnen we de klanten perfect adviseren bij elk project of probleem. Een belangrijke slogan voor Kisch is: “de jaren die achter ons liggen zeggen niks over morgen”. Kortom, met onze stevige roots zijn we altijd in ontwikkeling. Onder meer door met de online marketing voorop te lopen in de markt, de interne processen te blijven monitoren en verbreding van product programma.

Welke producten van Kisch & Zonen zijn toegepast in het Tiny House op InCoDa?

230161_Kisch_2023-Juni_Nieuwsbrief_Slapen-simpel_RVB_V1

Wij hebben voor het Tiny House een prachtig opklapbed geleverd met push to open. In een klein woonconcept moet je slim omgaan met de ruimte. Zo wordt er in de speelruimte natuurlijk gespeeld en hoeft het bed niet altijd sterk aanwezig te zijn. 

 

Het bed is in samenwerking met designer & meubeulmaker Glenn Ederveen gerealiseerd.

Wat betekent duurzaamheid voor jou en Kisch & Zonen?

Nieuw in ons Kisch DNA is duurzaamheid. Duurzaamheid is de laatste jaren voor ons een enorm belangrijk onderwerp geworden. Juist door deze stap te nemen als 128-jarig bestaand bedrijf wil Kisch laten zien, dat het niet uit maakt hoe oud je bent. Als iedereen een klein beetje mee helpt, kunnen we samen een mooie basis leggen voor de generaties na ons. Zoals we dat al 128 jaar doen, van generatie op generatie. Hard werken als één team, als één familie en altijd met een lach. Innoverend en continue in beweging, met respect voor de basis. Dat was Kisch, dat is Kisch en dat zal Kisch altijd blijven.

 

Wij vinden het altijd leuk om mee te denken met onze klanten en partners, en daar is dit project een goed voorbeeld van. Samen maken we er een uniek concept van en zorgen we dat alles klopt. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe een samenwerking tot uiting komt. Darnaast is het een insprirende plek geworden waar je kunt zien hoe je van een kleine ruimte (tiny house) iets moois en praktisch tegelijk maakt. Een gemiste kans als je niet komt!

Deel dit bericht

Scroll naar top