Tiny House partner in de spotlight: Casadeco & Caselio - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Tijdens InCoDa 2023 een Interieur Festival beleven met een Tiny House / Tiny Living concept ontworpen door interieurarchitectenbureau Beekmans Design en gebouwd door Precofab (expert in modulaire en circulaire bouw). Niemand minder dan de behangmerken Casadeco en Caselio zijn twee van de inspirators van dit Tiny Living project die veel inspiratie bieden voor de modulaire speelruimte kamer.

Samen openen wij het gesprek over Tiny Houses / Tiny Living en de toekomst van samenwonen gecombineerd met duurzaamheid. Ontdek meer over de toegepaste collecties en hun visie duurzaamheid.

Welke collecties zijn te ontdekken in InCoDa's Tiny House?

Casadeco Milano Sixties:
Maak je klaar voor een reis terug in de tijd naar de jaren ’60! Casadeco’s nieuwe Studio collectie zal je doen houden van felle kleuren en levendige patronen! Kom terug in de Amerikaanse sfeer met dit behang geïnspireerd op typische Noord-Amerikaanse restaurants.

Caselio Damier:

Vergeet de gladde, traditionele structuur van effen behang en kies voor de modernere dambordstructuur die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. En er is een extraatje: het is recycleerbaar en PVC-vrij, dus je kan genieten van een warmer… en gezonder huis!

Wat betekent duurzaamheid voor jou en de merken Casadeco en Caselio?

Duurzaamheid is natuurlijk een breed begrip en kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden.
Omdat wij jaarlijks een zeer uitgebreide collectie op de markt brengen is het belangrijk de ecologische voetafdruk in acht te nemen. Dit doen wij door constant vooruit te denken en bezig te zijn met de collecties van morgen.


Onze nieuwe lancering bestaat dan ook uit collectie die gemaakt zijn van 100% gerecycleerde materialen, maar zelfs collecties die volledig PVC vrij zijn!

Deel dit bericht

Scroll naar top