STEP, ROYL en SKYLT: drie innovaties van Rigo Verffabriek voor een meesterwerk - Interieur Collectie Dagen

Het Nederlandse familiebedrijf RIGO Verffabriek produceert al sinds 1938 verf, olie en lak producten in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie, en een karakter van aanpakken en zeggen wat je te zeggen hebt. Ze streven er naar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn hun producten innovatief en gebruiken ze zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Daarnaast staat RIGO Verffabriek de aankomende editie alweer voor de negende keer op InCoDa! Wij blikken samen met ze terug op hun laatste innovaties voor jouw bedrijf.

Leuk dat jullie er weer bij zijn! RIGO Verffabriek had veel te vertellen afgelopen editie.
Voor degene die het misschien gemist hebben, wat zijn jullie nieuwste innovaties?

Vorig jaar vonden we het fijn om InCoDa weer te mogen beleven, dat we mensen weer mochten ontmoeten. Want dat hadden we wel een beetje gemist! We presenteerden er meerdere innovaties.

Een vernieuwde receptuur STEP Parketlak 2K mat en satijn

Onze STEP Parketlak 2K mat en satijn is nu nóg makkelijker te verwerken. Dankzij de vernieuwde receptuur heeft de lak een ‘potlife’ van maar liefst 3 dagen. Handig als je grotere oppervlakken moet lakken.

Project ‘STEP-dancing bij Codarts Rotterdam‘ met
de STEP Parketlak

De vernieuwde STEP Parketlak 1K en 2K mat en satijn is gemaakt op basis van biobased bindmiddelen. Zonder daarbij afbreuk te doen aan de exceptionele prestaties van de lak. Makkelijk, spettervrij en zonder aanzetten. Daarnaast is de verharder van de STEP Parketlak 2K isocyanaatvrij en heb je minder verharder nodig ten opzichte van de huidige verharder. En wie weet brengt dit jaar wel de STEP Parketlak 2k glans met een langere potlife.

ROYL Original Oak

Een zo natuurlijk mogelijke uitstraling blijft ongekend populair. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een meer naturelle kleur dan de Natural Oak, een kleur die de mogelijkheid biedt om eiken in een bijzonder naturelle kleur af te werken. Met de ROYL Original Oak kleurnummer 30 hebben we die gevonden! De kleur wordt gemaakt door de basis Clear te mengen met het kleurpigment kleurnummer 30.

SKYLT Sealer

Je betonlook onzichtbaar beschermen? Voor minerale ondergronden hebben wij de SKYLT Sealer. De SKYLT Sealer maakt het behandelde oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen SKYLT Original behoud je het onbehandelde uiterlijk van de vloer of wand en bescherm je die tegen vuil en vlekken. En zo behoud je dus ook het pure en authentieke karakter van het object.

Komende InCoDa zullen wij ook stilstaan bij het belang van het goed onderhouden van een houten (gerenoveerde) vloer. Benieuwd? Houd onze website, socials en online bedrijfsprofiel in de gaten voor meer informatie over onze innovaties!

Deel dit bericht

Scroll naar top