Slaapkamer partner in de spotlight

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Tijdens InCoDa op het Interieur Festival zie je niet alleen  een Tiny House, maar ook twee stijlkamers. Waaronder een stijlvol ingerichte slaapkamer door onder andere het merk Beddinghouse. Ontdek hieronder meer over het het bedrijf Bedding House, de collectie ‘story Coming Home’ en de rol van duurzaamheid.

Kun je kort iets vertellen over het bedrijf Bedding House?

Wij zijn Bedding House, een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en distribueren van bed- en badlinnen. Wij bieden trendy merken in bed- en badtextiel, gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap. Ons doel is om de perfecte slaapervaring te creëren. Door de laatste trends in kleur en design te volgen die inspelen op de wensen van de consument, streven we ernaar om hun slaapkamer of badkamer te upgraden en een moderne uitstraling te geven.

Welke collectie van Beddinghouse wordt er gepresenteerd in de slaapkamer op InCoDa?

De story coming home.
Beddinghouse staat voor ‘Happiness by colour’ en bestaat uit zes stories. De kleurrijke en opvallende prints dragen bij aan een geluksgevoel. De story Coming Home laat je in contact komen met de sereniteit van de natuur. In deze story worden aardetinten op harmonieuze gecombineerd met donkere contrastvolle tinten, zoals donkergrijs en zwart voor een rustgevend interieur. Gebruik japandi invloeden in de styling om eenvoud en gezelligheid te creëren.

Wat betekent duurzaamheid voor jou en Bedding House?

Bij Bedding House staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bedding House streeft naar een betere toekomst voor de volgende generatie en houdt hier ook rekening mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Alle producten van het merk Beddinghouse zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen, waardoor deze nog langer mee gaan. Daarnaast is Bedding House continu op zoek naar duurzamere alternatieven voor katoen, die tevens zorgen voor de perfecte slaapbeleving, zoals bamboe, lyocell en gerecycled katoen.

 

We hebben ook circulaire dekbedovertrekken; Dekbedovertrek Arvin is gemaakt van zeer zacht flanel, 100% katoen. 30% van het katoen bestaat uit gerecycled post-consumenten afval. Voor het maken van dit overtrek wordt textiel ingezameld en gesorteerd. Door een mechanisch recycleproces worden hier nieuwe garens van gemaakt. Om de kwaliteit hoog te houden worden deze garens gecombineerd met 70% regulier katoen. Dit dekbedovertrek heeft alle eigenschappen van ‘gewoon’ katoen flanel en heeft daarnaast een lagere impact op het milieu.

IMG_3120
Sfeer 4

Deel dit bericht

Scroll naar top