Slaapkamer partner in de spotlight: Qurails - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Tijdens InCoDa op het Interieur Festival zag je niet alleen een Tiny House, maar ook twee stijlkamers. Waaronder een stijlvol ingerichte slaapkamer waar verschillende merken samenwerken waaronder Qurails. Ontdek hieronder meer over de toegepaste gordijnrails, het het bedrijf  en de rol van duurzaamheid.

Voor degene die wat minder bekend zijn met Qurails, kun je ons kort iets meer vertellen over het bedrijf?

Het zit tenslotte niet alleen in onze naam, maar ook in onze producten. Qurails. “Qu is short for quality. Kwaliteit in alle aspecten. Kwaliteit leveren kost geld. Slechte kwaliteit leveren kost veel meer.


Qurails maakt innovatieve slimme gordijnrails toegankelijk. Niks is onmogelijk bij Qurails. Wij doen onze merk en de kwaliteit eer aan. Wij maken oplossingen op maat en gaan voor een positieve merkervaring waarbij de klant centraal staat. Om die reden bieden wij een geweldige klantenservice en leveren wij ook meer dan alleen een geweldige ervaring. We doen dit met een gepassioneerd team dat voortdurend in ontwikkeling is op basis van onze marktpositie, processen en natuurlijk onze eigen mensen. Met ons team bouwen we slimme en duurzame oplossingen voor wereldwijde aanbestedingen; nieuwe ziekenhuizen, luxe vijf sterren hotels en woonhuizen. Consumenten kunnen onze producten ook online kopen.

Welk product van Qurails kan de bezoeker live gaan ontdekken in de slaapkamer op InCoDa?

IMG_2398

De Qurails rail 4800 is door zijn vorm een zeer stabiele rail en heeft daarnaast een elegante uitstraling. De rail is gemakkelijk en op diverse manieren te monteren aan de wand of aan het plafond. Een zeer populaire rail met vele toepassingen, zoals in woonhuizen, maar ook in kantoorgebouwen en in de zorgsector. De materialen zijn met zorg gekozen, van hoge kwaliteit en bieden daarmee een stil en soepel glijdend gordijn, óók in de bochten. De gordijnrail kan op maat geleverd worden uit 1 geheel : geen losse, haperende bochten meer.

  • De ideale rail voor vitrage, lichte of middelzware gordijnen.
  • Uitstekend buigbaar en van hoge kwaliteit.
  • Buigbaar in verschillende radii: buigbaar over
  • voor- of achterzijde.
  • Geschikt voor Flow. Het systeem voor regelmatig
  • geplooide gordijnen.
  • Stil en soepel glijdend, óók in de bochten.

Wat betekent duurzaamheid voor Qurails?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft voor ons een zeer hoge prioriteit. Wij produceren ons materiaal namelijk binnen Nederland en in Europa volgens de strengste milieunormen. De gordijnrails zijn gemaakt van aluminium met poedercoating. De accessoires bestaan uit kunststof en metaal.


Onze rails bestaan uit 75% gerecycled aluminium. Aluminium is een duurzaam materiaal, behoudt zijn functie en ondervindt weinig tot geen slijtage wanneer het gebruikt wordt als gordijnrail. De afwerking van het aluminium product door poedercoating is zodanig dat het goed kan worden schoongemaakt en daardoor zijn aantrekkelijkheid voor hergebruik niet verliest. De rail kan worden geretourneerd en het aluminium kan worden teruggewonnen door recycling.

Wat is volgens team Qurails een stijlvolle slaapkamer waar je je thuis voelt?

Een plek waar comfort, gemak en persoonlijke stijl samenkomen. Een fijne slaapkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Immers, in je slaapkamer kom je tot rust. Een goed bed en een goed matras zijn hierbij natuurlijk het belangrijkste, maar ook verlichting en de juiste raamdecoratie mag niet worden vergeten.

 

De ideale slaapkamer straalt rust uit, en warmte. Maak hiervoor gebruik van zachte tinten, en stoffen met een hoog aaibaargehalte zoals zijde, fleece of wol. Met verlichting kan de sfeer van de slaapkamer in 1 keer veranderen. Zorg niet alleen voor de basis verlichting maar ook voor sfeerverlichting, welke je uiteraard kan bedienen vanuit je bed. Bezuinig niet op de raamdecoratie, niets is zo vervelend als een lichtkier of een stof die toch licht doorlaat. Verduisterende gordijnen zijn hiervoor uitermate geschikt maar geeft ook isolatie. Klaar om naar bed te gaan? Sluit dan je verduisterende gordijnen vanuit je bed met onze fluisterstille G-motion rail. Slaap lekker

Deel dit bericht

Scroll naar top