Slaapkamer partner in de spotlight: Heditex | Bodiax

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Handelsonderneming Heditex BV | Bodiax

Tijdens InCoDa 2023 had Heditex een grote comeback op het vakevent met maar liefst 160 m² aan inspiratie met onder andere het toonaangevende merk Bodiax. 

De prachtige vloer met natuurlijke look bood een stijlvolle basis voor de slaapkamer. Wil je deze look ook aanbieden in jouw winkel of interieurontwerp, lees dan snel hieronder meer over de prachtige Hydro-Core Click collectie.

Bodiax Hydro-core click Design – Narvik 486 licht eiken
De Bodiax Hydro- click Design kent unieke motieven met het ongeëvenaarde comfort van de vaste IXPE-ondervloer dat elke ruimte in verscheidenen opzichten naar een hoger niveau tilt en het hele jaar sfeer uitstraalt. Een PVC- of Design-toplaag met voelbare houtstructuur en register embossing, en een rondom microvelling groef zorgen voor esthetisch genot. Eenvoudige installatie met het Unilin Clic systeem en een stabiele, 100% waterdichte hydro-core kern maakt deze collectie geschikt voor elke ruimte. 

Met hoge slijtvastheid, antislip eigenschappen (R10), en geschiktheid voor vloerverwarming en -koeling bieden ze veelzijdigheid. De vloeren voldoen aan strenge Europese normen, zijn 100% recyclebaar en ftalaat-vrij. Zwevende verlegging, kwalitatieve ondervloer en minimale loopgeluiden zorgen voor comfort. Met 15 jaar garantie bij woongebruik en 10 jaar garantie bij projectgebruik, maakt Bodiax de perfecte keuze voor jouw interieur.

 

Op InCoDa’s Interieur Festival kon je de mooie Narvik 486 Licht eiken ontdekken. De Bodiax Narvik heeft een geïntegreerde ondervloer, waardoor hij direct over een vlakke ondergrond gelegd kan worden. De vloer voelt zacht aan en is zeer krasbestendig. Ideaal voor een huishouden met kinderen of huisdieren! Narvik is 100% waterproof en heeft een voelbare houtstructuur.

Deel dit bericht

Scroll naar top