Rivièra Maison lanceert vloerencolletie op InCoDa - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Rivièra Maison, het internationale woon- en interieurmerk lanceert op de aankomende editie van InCoDa voor het eerst in de geschiedenis een fantastische vloeren-collectie onder de naam Rivièra Maison Flooring. De exclusieve verdeling in zowel Nederland als Internationaal heeft Riviera Maison vergeven aan Holland Top Floor uit Almelo, middels een exclusieve licentieovereenkomst.

De eerste collectie is een pvc lijn met zowel visgraat als planken en zal worden gebracht onder de naam The Long Island Collection. Het kwaliteitsniveau is het hoogst haalbare en de vloeren zijn dan ook “full options” uitgevoerd. Dat staat garant voor de meest veilige, stabiele en maatvaste vloer, belangrijke aspecten die momenteel te veel uit het oog worden verloren. Tevens zijn er nog een paar bijzonder exclusieve opties beschikbaar voor wie echt uit wil pakken.

“Dealer word je niet zo maar, daar worden wel eisen aan gesteld maar dan haal je ook een heel krachtig merk in huis ”aldus Nico Tijsen, creative director bij Rivièra Maison.

Geïnteresseerde vloer- en interieur-retailers kunnen zich op de InCoDa alvast inschrijven om “Authorized Dealer” te worden, echter wordt dit nog wel getoetst want er zijn enkele restricties ter bescherming van het merk. De uiteindelijke Dealers kunnen rekenen op een flink marketingvoordeel want als consumenten op zoek gaan naar een vloer worden ze vaak geconfronteerd met veel merken die ze niet kennen, in tegenstelling tot Rivièra Maison.

Het merk zal zeker niet op iedere hoek van de straat te vinden zijn en Dealers zullen worden beschermd. Met een flinke marketingmachine is voor toekomstige Rivièra Maison Flooring Dealers succes gegarandeerd, aldus Tom Kroeze en Marco Smit van Holland Top Floor.

Ontdek alvast meer op het online bedrijfsprofiel van Holland Top Floor.

Deel dit bericht

Scroll naar top