Ontdek de 7 werelden van Montinique selected by Lasut & Braun - Interieur Collectie Dagen
Tijdens de afgelopen editie van InCoDa heeft Montinique (Hebeta B.V.) hun 7 nieuwe werelden gepresenteerd in samenwerking met interieurarchitecten Feikje Lasut en Anne Braun van Lasut & Braun. In een speciaal ingerichte VIP-ruimte lieten de gasten zich inspireren door een Trendforecast video, waarna de bezoekers de collectie in het echt konden ontdekken.

Samen presenteerden ze de lancering van een geheel nieuwe vloeren collectie bestaande uit zachte tapijten en harde PVC vloeren tijdens InCoDa. De vloeren zijn verdeeld over 7 werelden in verschillende kleurthema’s, gepresenteerd
op één staal in de vorm van een moodboard. Naast deze vele soorten en kleuren vloeren heeft Montinique tevens een traprenovatie collectie met maar liefst 10 kleuren.

De nieuwe collectie werd fraai gepresenteerd via een modulair kastsyteem, gemaakt van spiegelend materiaal. Een chique presentatiewand voor een complete Montinique vloerencollectie. “Onze gedachtengang achter dit design, iedere klant is uniek en kan de retailer op maat bedienen met de uitgebreide keuze aan vloeren, custom karpetten etc. Wie is de klant en wat past het beste?”.

‘Voor ons is er geen plaats voor één stijl in een ontwerp.
Er is een constante evolutie in welke inspiratie dan ook’.

 

Feikje Lasut & Anne Braun

Wij zijn Feikje Lasut en Anne Braun van Lasut & Braun en wij zien onszelf naast interieurarchitect, als vertalers en vertellers. In 2017 richten wij Lasut & Braun op. Sindsdien ontwerpen wij interieurs voor zakelijke en particuliere klanten en werken wij regelmatig turn-key.

De vloeren van Montinique gebruiken wij regelmatig in onze projecten en wij kunnen ons naast alle kernwaarden, goed vinden in de ontzorgende aanpak van het familiebedrijf. Toen Hans Vinke en rechterhand Johan Kleppe ons vroegen om inspiratie, ontstond er een nauwe samenwerking en het idee voor een totaal nieuwe collectie was de volgende stap. Wij zijn geïnspireerd door hun technische kennis en passie om het onmogelijke mogelijk te maken en vooruitstrevend te zijn.

Via ons platform genaamd “The Female Interior Creators” maken we trendprognoses voor bedrijven en collecties. Ook hebben we een B2B concept waarbij wij interieurarchitecten en ontwerpers in winkels detacheren. En binnenkort inspireren wij ook nog online via een VOD-cast.

Een nieuwe collectie, van maar liefst 7 werelden zorgt dat u uw klant op ieder vloeren gebied kan bedienen. Welkom in onze nieuwe werelden.

Feikje Lasut & Anne Braun

Doe meer inspiratie op via de trend film of op www.montinique.nl/7-werelden.

Deel dit bericht

Scroll naar top