Demoplein powered by Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Maximaliseer je InCoDa ervaring: Haal meer uit je bezoek met deze verrijkende trainingen!

De aankomende editie van InCoDa staat voor de deur en biedt je een schat aan nieuwe collecties, innovaties en inspiratie. Dit jaar ontdek je niet alleen de nieuwste trends en producten, maar kan je ook je professionele vaardigheden een flinke boost geven.

Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming heeft speciaal voor jou, tijdens InCoDa, een aantal boeiende trainingen samengesteld. Of je nu een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen of een nieuwkomer in de branche bent die zijn kennis wil opbouwen, onze trainingen bieden waardevolle inzichten die je onmiddellijk kunt toepassen in je werk.

De gratis trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en duurt per training maximaal één uur. Alle trainingen worden gegeven door Benno Broen. Hieronder zie je een overzicht van het programma dat zowel op zondag 24, als op maandag 25 en dinsdag 26 september worden georganiseerd links van het Nederlandse Kampioenschap Parketleggen.

NIEUW!
11:00 uur

Alles over de verschillende soorten ondervloeren.

Een standaard ondervloer bestaat niet. Naast de zandcementdekvloer, anhydriet en magnesiet komen we nog steeds andere ondervloeren tegen. Welke soorten ondervloeren zijn er allemaal? Wat zijn de aandachtspunten? Hoe ga je hiermee om? En waarom is het zo belangrijk dat je dit op de juiste manier in kaart brengt?

Deze training is bedoeld voor iedereen in de vloerenbranche.

13:00 uur

Starterstraining: Alles over de mogelijkheden van een houten vloer op vloerverwarming

Tijdens deze interactieve training leer je welke houtsoorten geschikt zijn om te gebruiken bij vloerverwarming. Ook weet je na de training welke parketsoorten er allemaal zijn en waar je rekening mee moet houden als er vloerverwarming (met of zonder warmtepompsysteem) aanwezig is.

Deze training is bedoeld voor interieurstylisten / binnenhuis- of interieurarchitecten, winkelmedewerkers bij woninginrichters, parketspeciaalzaken en tijdelijke winkelkrachten zoals weekend-/avondmedewerkers.

15:00 uur

Training voor gevorderden: Wat kom je in de praktijk tegen v.w.b. parket en vloerverwarming en hoe ga je hier mee om?

Tijdens deze training gaan we meer de diepte in. We behandelen ins and outs van de verschillende systemen. Wat kan je tegenkomen? Waar moet je op letten? Ook behandelen we een aantal praktijksituaties. Er is volop ruimte om vragen te stellen.
Deze training is bedoeld voor parketspecialisten die al ervaring hebben met parket op vloerverwarming. Zowel de verkopende parketspecialist als de parketteur zelf. Neem vooral ook vragen uit de praktijk mee.

Dit wil je niet missen, registreer je voor een bezoek aan InCoDa en verzeker je er zo van dat je de training kunt bijwonen.

Sla ook de training die je graag wilt bijwonen op in je agenda.

Deel dit bericht

Scroll naar top