NIEUW: NK Parketleggen voor kinderen - Interieur Collectie Dagen
Dit jaar wordt er voor het eerst een officieel en uniek Nederlands Kampioenschap Parketleggen georganiseerd voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Het kampioenschap staat open voor alle kinderen, die op de een of andere manier een relatie hebben tot de vloerenbranche èn creatief zijn. Het NKP-Kinderen houden we op zondag 11 september, naast het NKP voor de beste parketteurs van Nederland, tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem.

Onder leiding van professionals maken de deelnemende kinderen naar eigen inzicht een uniek bord van 100 x 100 cm, die ze na afloop mee naar huis nemen.

Elke deelnemer krijgt een mooie beker als aandenken en voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er heuse prijzen te winnen.

We gaan er een echt feest van maken en zorgen dat het een onvergetelijke herinnering zal worden. Broertjes, zusjes, familie en vriendjes zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen en bepalen als kinderjury wie de publieksprijs zal krijgen!

Mocht je nog je (klein-) kind willen aanmelden, wees er dan snel bij en stuur een mailtje naar info@platformparketbranche.nl of stuur een appje naar 0651112982.

Met dank aan:

Het NKP-Kinderen wordt gefaciliteerd door:

Deel dit bericht

Scroll naar top