Interview Leather Walls - Interieur Collectie Dagen

Interview Leather Walls

Tijdens de 2020 editie van Interieur Collectie Dagen zijn er verschillende nieuwe deelnemers, een daarvan is Leather Walls. De leverancier in exclusieve wandbekleding is nog een redelijke jong bedrijf dat staat voor kwaliteit en 100% natuurlijk leer. Het team was benieuwd welke producten deze nieuwe partij uit de kast gaat trekken op Interieur Collectie Dagen. We spraken met Ronald Trouwborst van Leather Walls.

Leuk dat jullie erbij zijn, waarom neemt Leather Walls eigenlijk deel aan Interieur Collectie Dagen 2020?
“Leather Walls neemt deel aan de Interieur Collectie Dagen 2020, omdat wij zo meer naamsbekendheid willen creëren. Maar ook omdat wij trots zijn op onze mooie producten en wij vinden dat een leren muur voor zowel particulieren als voor bedrijven mogelijk moet zijn. Leather Walls maakt leren tegels in vele kleuren, maten en vormen in verschillende prijsklassen.”

Dat klinkt heel interessant, zou je ons al een kleine sneak peek kunnen geven van wat jullie gaan tonen?
“Zoals op de foto’s te zien is, maken wij leren tegels in verschillende kleuren, patronen, vormen en maten. Het feit dat wij alles helemaal naar wens van de opdrachtgever kunnen maken, maakt ons product zo uniek en speciaal op maat voor het project. Iedere ruimte vraagt om een ander soort muurbekleding. Daarnaast zijn onze producten ook geluiddempend, isolerend, brandwerend, exclusief en elegant. Wij vinden het belangrijk om te weten waar ons leer vandaan komt. Ons leer komt in de meeste gevallen van Europese runderen en in enkele gevallen van Zuid-Amerikaanse runderen. Al ons leer is gecontroleerd op kwaliteit en op duurzaamheid.

 

Deze kwaliteitscontrole hebben wij toevertrouwd aan de Nederlandse firma Ohmann Leather waar wij al jaren zeer prettig en exclusief mee samenwerken.”

 

Wow, heel chique! Waarom mag volgens jou de woninginrichter, de stylist, de projectinrichter en de interieurarchitect dit vakevent niet missen?
“Het vakevent mag je zeker niet missen, omdat er altijd weer nieuwe producten en toepassingen bedacht worden, zoals Leather Walls. Producten en toepassingen die interessant kunnen zijn voor de uiteindelijke projecten, opdrachtgevers en klanten.”

Welke trends en/of veranderingen gaan volgens u in de interieurbranche en de retail over 5 à 10 jaar spelen?

“Zoals nu ook het geval is, zal er in de interieurbranche steeds meer een beroep gedaan worden op sustainability en recycling. Leather Walls gaat uiteraard in die ontwikkeling mee. Ook zal tijdloos design steeds belangrijker worden, zodat het toegepast kan worden op alle mogelijke interieur stijlen”, aldus Ronald Trouwborst.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top