Interview Belakos Flooring - Interieur Collectie Dagen

Interview Belakos Flooring

Een paar partijen uit Genemuiden keren terug naar Interieur Collectie Dagen, één daarvan is Belakos Flooring. De vorige keer dat Belakos deelnam aan Interieur Collectie Dagen was alweer in 2017. We spraken met Marketingcoördinator Gerlinde Bobeldijk en Sales Manager Nederland Dirk Kolk voor een update wat iedereen van Belakos kan verwachten.

 

Leuk dat Belakos Flooring erbij is, waarom neemt Belakos Flooring deel aan Interieur Collectie Dagen 2020?

“De Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is de meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van interieur in Nederland. Deze vakbeurs brengt ontzettend veel sfeer en trends en wij willen hier graag aan deelnemen en onze noviteiten presenteren.” licht Dirk uit.

Dat klinkt veelbelovend, kunnen wij al een kleine sneak peek krijgen van wat jullie gaan tonen?

“Onze nieuwe pvc-display zal te zien zijn, in de loop van 2020 worden hier nog meer nieuwe kwaliteiten aan toegevoegd. Naast de nieuwe pvc-kwaliteiten zullen we ook verschillende nieuwe tapijtkwaliteiten presenteren tijdens InCoDa. Ook gaat men de tapijttegel collectie ontdekken en meer. Voor een compleet overzicht, bezoek de productenpagina op de website van Interieur Collectie Dagen.”

Waarom mag de projectinrichter en interieurarchitect het vakevent niet missen?

“Omdat InCoDa het jaarlijkse event is waar alles op het gebied van interieurinrichting samenkomt, van woninginrichting tot interieurarchitectuur. Kijk vooral rond en kom langs op onze stand (618). Ontdek onze unieke pvc-kwaliteiten en onze hoogwaardige tapijtcollectie én maak kennis met mijn leuke collega’s!“ voegt Gerlinde toe.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top