Inspiratiesessie voor projectinrichting en interieurarchitectuur: Duurzame ontwerpkeuzes - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Duurzame ontwerpkeuzes

Aankomende editie organiseert InCoDa in samenwerking met Rudolph de Jong, CSR & Transition Specialist bij Unilin Flooring (IVC Commercial / Moduleo) een inspiratiesessie speciaal voor de projectinrichting en interieurarchitectuur op dinsdag 13 september 11:00 uur.

Meer over de inspiratiesessie:
De hele (interieur)branche weet ondertussen dat ontwerpen met duurzame producten de nieuwe norm is. Als producent gaan we vooruitstrevend om met deze thematiek. Maar hoe zorgen we ervoor dat de architect en de eindgebruiker de waarde hiervan begrijpen en toepassen? Stopt onze gedeelde verantwoordelijkheid na het ontwerp of de oplevering van een project? Is een take-back programma voldoende? Duurzaam ontwerpen is een gedeelde verantwoordelijkheid. Ontdek het tijdens deze inspiratiesessie met Rudolph de Jong, CSR & Transition Specialist voor Unilin Flooring.

Laat Rudolph de Jong weten dat jij erbij bent, dan houden wij een plaats voor je vrij!

Wie?
Rudolph de Jong, CSR & Transition Specialist bij Unilin Flooring (IVC Commercial / Moduleo)

Wanneer?
dinsdag 13 september 11:00 uur, Stage interieurfestival, bovenverdieping

Biografie Rudolph de Jong:
Rudolph de Jong is gespecialiseerd in CSR strategie, -management en -transitie. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft hij heel wat organisaties begeleid in hun weg naar ethisch en duurzaam leiderschap.

Deel dit bericht

Scroll naar top