Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2021

GORINCHEM – Na de zomer vindt het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem. Het wordt de tweede editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Voor geïnteresseerden is het vanaf nu tot 1 augustus mogelijk om zich in te schrijven voor het NKWP.

De organisatie van het NKWP bestaat – net zoals voorheen – uit een samenwerkingsverband tussen het Hout- en Meubileringscollege, brancheorganisatie INretail, Branchevereniging Projectinrichting en InCoDa. Vanaf dit jaar zit ook Floor Artist Dave Amweg van Ocs Interiors in de organisatie. Verder is er dit jaar naast het NK voor professionals ook een NK voor junioren (onder de 23 jaar), deze wordt gehouden op dinsdag 14 september. Nieuw deze editie worden ook demonstraties en workshops voor de woning- en projectstoffeerders in samenwerking met de sponsors aangeboden. De workshops vinden plaats op maandag 13 september.

Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 12 september. Elke deelnemer werkt op één dag 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen: eerste, tweede en derde prijs. Ook zijn er diverse machines/gereedschappen te winnen en iedere deelnemer ontvangt een certificaat. Het NK voor junioren en de prijsuitreikingen zijn op dinsdag 14 september. Alle materialen zijn voorradig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel zelf eigen gereedschap mee te nemen.

Voor inschrijvingen of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Dave Amweg van Ocs Interiors (e-mail: info@ocsinteriors.nl of 06 48 84 27 35).

Over Interieur Collectie Dagen

Het NKWP vindt plaats op de beursvloer van InCoDa, de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. InCoDa 2021 is op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en op steenworpafstand van de A2 en A27. Indien stap 4 van het openingsplan nog geldt, wordt er bij binnenkomst gecontroleerd aan de hand van de CoronaCheck App. Na deze check is de beurs te bezoeken zoals van ouds, dus met 100% bezoekerscapaciteit, zonder mondkapjes en anderhalve meter afstand. In stap 5 van het openingsplan vervalt de toegangscheck. Het is nog niet bekend wanneer deze stap wordt gezet. Voor meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top