INretail Trendlezing 2025: ‘Room for Change’ - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Anna Hutten, brancheadviseur wonen van brancheorganisatie INretail inspireert al verschillende edities tijdens InCoDa met de laatste woontrends, kleuren en materialen voor het aankomende jaar. In april staat de eerste presentatie van haar trendlezing 2025: ‘Room for Change’ gepland op maandag 8 april 2024 09:30 tot 12:00 uur bij deelnemer Plinten & Profielen Centrale (Wijk bij Duurstede). Welke trends spelen er bij de consument en hoe uiten die zich in de klantbehoeften en aankopen in 2025?

Ben je al lid van INretail? Dan kun je de trendlezing kosteloos meemaken en krijg je ook de handige kleurenwaaier met de trendthema’s en trendkleuren. 

Meer over de trendlezing

Een trendlezing voor de interieurbranche met dé trendachtergronden en richtlijnen voor een succes in 2025!

Samen met trendwatcher Aafje Nijman hebben Anna Hutten en INretail de tijdgeest voor 2025 volledig voor je in kaart gebracht. Welke behoeften heeft de consument naar aanleiding van deze tijdgeest ‘Tilting Perspectives‘? 

Nieuwe perspectieven op de problemen die op ons afkomen. Wat doet dit met de ontwikkelingen van kleurgebruik? Blijven de organische vormen belangrijk? En welke vernieuwingen in materialen gaan een grote rol spelen in het nieuwe jaar? Dit ontdek je alleemaal tijdens de trendlezing.

Deel dit bericht

Scroll naar top