Exclusief Interview: InCoDa op Tour bij Masureel International

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

InCoDa on Tour: Masureel International

Interview met Guy Verstraete, eigenaar van Masureel International, en Luc Veenstra, Sales Nederland/Vlaanderen.

In deze nieuwe serie gaat team InCoDa op bezoek bij verschillende exposanten om meer te weten te komen over hun verhaal. Deze keer zijn we op bezoek bij: Masureel International, een gerenommeerde fabrikant bekend om hun hoogwaardige en artistieke behang- en textielontwerpen. 

Onlangs bezochten wij van InCoDa Masureel, waar we een rondleiding kregen van de eigenaar zelf, Guy Verstreate. Tijdens deze inspirerende rondleiding kregen we een uniek inkijkje in het gehele productieproces van hun hoogwaardige behangcollecties, van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke uitvoering.

Wat ons meteen opviel was de passie en toewijding waarmee elk behang wordt gemaakt. Guy nam ons mee door de verschillende stappen van het proces en gaf gedetailleerde uitleg over de technieken en materialen die worden gebruikt. Het was fascinerend om te zien hoe kunst en technologie samenkomen om prachtige en unieke behangontwerpen te creëren.


Een van de hoogtepunten van ons bezoek was de sneakpreview van Masureel’s nieuwste collectie Amani. Guy onthulde met trots dat ze bezig zijn met een baanbrekende innovatie: behang dat geen vinyl bevat en volledig op waterbasis is. Een product dat heel uniek is in de wereld. Dit nieuwe product behoudt alle voordelen van PVC-behang zonder PVC te zijn.

 

Daarnaast kregen we een rondleiding door de indrukwekkende showroom en villa van de familie Masureel, waar kunst, roots, duurzaamheid en natuurlijk behang naadloos samenkomen. De ruimte was een ware inspiratiebron, met prachtige installaties die de creativiteit en vakmanschap van Masureel benadrukken. We mochten ook een kijkje nemen in de oude fabriek, wat ons een diepere waardering gaf voor de rijke geschiedenis van het bedrijf.

 

Bekijk de video van ons bezoek voor een uitgebreide indruk van het proces en de innovaties bij Masureel International. We zullen de komende tijd nog meer toonaangevende bedrijven in de branche uitlichten, dus blijf onze kanalen in de gaten houden!

Tot ziens op InCoDa!
22, 23 en 24 september 2024 in Evenementenhal Gorinchem.

Deel dit bericht

Scroll naar top