InCoDa en interieurarchitect Saskia Beekmans delen samen met Precofab eerste sneakpreview Tiny House

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

GORINCHEM – De organisatie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa), heeft eerder de samenwerking met interieurarchitectenbureau Beekmans Design (BNI-lid) en Precofab (expert in modulaire en circulaire bouw) bekendgemaakt dat ze samen de krachten bundelen voor het presenteren van een Tiny House op InCoDa’s Interieur Festival. InCoDa, dat plaatsvindt op 24, 25 en 26 september in Evenementenhal Gorinchem, en interieurarchitect Saskia Beekmans zijn inmiddels vergevorderd met het verbinden van mooie merken aan Saskia’s inspirerende concept. Zij delen vandaag een eerste update.

“Zo tof om dit te mogen doen. De gesprekken die ik voer over Tiny Living en Tiny Houses gecombineerd met duurzaamheid, laten partners inspireren. Samen creëren van een ontwerp die de mogelijkheden van duurzaamheid laten spreken en het gesprek laat verdiepen. Hoe krijgt wonen in kleine oppervlaktes de juiste vertaling naar de maatschappelijke vraagstukken.” Vertelt Saskia Beekmans vol enthousiasme.

 

Verschillende deelnemrs, maar ook bedrijven die je normaal niet op InCoDa zou aanschouwen, leveren een bijdrage aan dit bijzondere project. Inmiddels zijn dit Allure Kasten op Maat, Berry Alloc, LAUFEN, Masureel International en Rubio Monocoat Nederland. Veel bekende gezichten, maar ook twee samenwerkingspartners (voor de BNI leden) vallen hierin op. 

LAUFEN maakt al meer dan 130 jaar innovaties sanitaire producten, het oudste kneedbare materiaal dat de mens kent, met Zwitserse precisie om het dagelijkse leven van mensen te verrrijken door unieke ruimtes voor welzijn, persoonlijke verzorging en gezondheid te creëren. 

“Wij zijn heel trots dat wij deze samenwerking mogen aangaan met zoveel inspirerende bedrijven als Beekmans Design, Precofab en de sponsoren, om zo samen meer inspiratie voor de retailer/woninginrichter, projectinrichter, stylist en interieurarchitect op een volgend niveau aan te bieden tijdens InCoDa. Daarnaast zal op InCoDa’s Festival nog veel meer moois te zien zijn waarover binnenkort meer bekend wordt gemaakt. Wij kijken er naar uit om het Tiny House live te presenteren en ook zelf te ontdekken. Kun je niet wachten? Registreer je dan alvast voor een bezoek aan InCoDa, het Tiny House en de ruim 200 deelnemende merken van het vakevent”, aldus Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior. 

“Het Tiny House project adresseert diverse problemen in de huizenmarkt en verbindt wonen met mensen, vergrijzing en de behoeften van de jonge generatie. Interieurarchitect Saskia creërt impactvolle ruimtes die de wereld mooier maken en mensen met elkaar verbinden. Het gaat om de essentie van leven en het samensmelten van gevoel en functionaliteit in Tiny House. 

Voor het vakevent wordt er een Tiny House gecreërd waarmee wij het gesprek, over klein wonen, tiny woonconcepten en de toekomst die het voor het interieur betekent, aangegaan. Precofab levert hoogwaardige, op maat gemaakte recreatie- en woningbouwoplossingen, inclusief uitbreidingen en privé sanitair. Met expertise in chalets en recreatie-accommodaties kunnen ze snel aanbouwen voor huizen in enkele dagen realiseren.”

Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is dit najaar te bezoeken op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Registreer je nu voor een bezoek via onderstaande button. 

Deel dit bericht

Scroll naar top