In gesprek met: Patricia Baum, accountmanager van InCoDa

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Maak kennis met team InCoDa. Veel terugkerende exposanten kennen haar vast al wel als een van onze accountmanagers, Patricia Baum. In dit interview met haar vertelt ze over hoe ze al 6 jaar lang met plezier werkt voor InCoDa, maar vertelt ze ook meer over haar privé leven en wat ze zoal doet in haar vrije tijd met haar vriend en twee zoontjes. Wil je weten wie Patricia Baum is ? Lees dan snel verder.

Wie ben je en wat doe je?

“Ik ben Patricia Baum, 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend Maarten van Bokhoven in Sprang Capelle. Samen hebben wij twee zoontjes James (4) en Jimmy (2). Wij zijn enorme fan van de Efteling en zijn daar dus ook vaak te vinden. Naast dat het om de hoek ligt vinden we het ook gewoon een erg leuk park om een middagje naartoe te gaan. 

 

Verder ben ik accountmanager van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) en dat doe ik nu al bijna 6 jaar met heel veel plezier. Voor veel terugkerende exposanten zal ik dan ook geen onbekend gezicht zijn.”

Beschrijf jezelf in 3 woorden

“Mensen in mijn omgeving geven vooral aan dat ik de sfeermaker ben, dus ook binnen het team neem ik veel gezelligheid mee. Verder ben ik rechtdoorzee en een planner.”

Wat is de beste serie, concert of boek die je de afgelopen tijd gezien/gelezen hebt?

“Ik houd ontzettend veel van documantaires en kijk deze dan ook ontzettend vaak. Mijn tip als je binnenkort nog een leuke docu serie wil kijken, Unsolved Mysterie. Echt een aanrader als je houdt van crime en mysterie. 


Voor wie heb je bewondering en waarom?

“Voor iederen die zijn/haar beste beentje voorzet in het leven, respect heeft voor de ander en een ander helpt waar nodig is.”

Waar ben je goed in wat andere niet van jou weten?

“Ik ga met plezier elke week naar mijn favoriete sport en dat is boksen. Ik kan dit nog niet super goed, maar ik doe wel mijn best! 😊”

Wat wilde je vroeger worden?

“Een zangeres, maar helaas ga ik geen volle zalen trekken met mijn zangstem 😉” 

Wat staat er op je bucketlist dat je echt nog wilt doen?

“Ik zou graag nog een roadtrip willen doen langs de steden Memphis, Nashville, Mississippi en New Orleans. Verder zou ik ook heel graag met mijn gezin naar Disney willen in Japan en daar de steden bezoeken zoals Tokio en Kyoto.”

Wat is je affiniteit/connectie met InCoDa?

“Ik vind het een hele leuke branche en ik ben elke keer weer benieuwd hoe de stands erbij staan. Tijdens de opbouw begint bij mij het gevoel al van trots en enthousiasme. Door o.a. de stands van de exposanten wordt het een hele mooie beurs en is het elke keer weer een feestje om de beurs te draaien en iedereen weer te zien.”

Waarom moeten professionals in september InCoDa bezoeken?

“Ze moeten de beurs bezoeker omdat wij inmiddels meer dan 200 merken kunnen laten zien op InCoDa. Er zullen voor het eerst op het Interieur Festival  een Tiny House en Stijlkamers worden tentoongesteld door Interieurarchitect Saskia Beekmans en Precofab. Natuurlijk kunnen ook de kampioenschappen niet vergeten worden zoals het NK Parketleggen en het NK Woning- en Projectstofferen. En zoals iedereen gewend is van ons kunnen de bezoekers ook weer gebruik maken van verzorgde catering tijdens InCoDa. 

Deel dit bericht

Scroll naar top