Help De Winkelier, samen staan we sterk! - Interieur Collectie Dagen

HelpDeWinkelier, samen staan we sterk!

GORINCHEM – Het zijn roerige tijden voor de retail en de wereld. Het is ook een tijd waarin een hoop creativiteit bij ondernemingen naar boven komt. Zo poppen verschillende initiatieven om ons heen op, zoals virtuele showrooms en het produceren van mondmaskers. Deze week opent het online platform HelpDeWinkelier officieel haar online-deuren voor de winkeliers. Het team van Interieur Collectie Dagen steunt dit initiatief voor de retail graag. Doe jij mee?

Op het platform kunnen consumenten winkels steunen door een waardebon bij ze te kopen welke later in te wisselen is. Deze directe omzet helpt winkeleigenaren bij het betalen van vaste lasten. HelpDeWinkelier is een initiatief van Cotton Ball LightsOrderchampLightspeedGiftyDMWS en Fanwork Events. Het initiatief wordt, naast Interieur Collectie Dagen, ook ondersteund door o.a. home decoration & lifestyle vakbeurs Trendz, TMO Fashion Business School, Van der Vorm, Propertize en Bouwinvest.

Meedoen als winkelier?

Ben jij die retailer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld je dan aan op HelpDeWinkelier.nl. Deel dit initiatief en help hierbij je mede-winkeliers!

Hoe werkt het?

Consumenten kunnen op HelpDeWinkelier.nl een waardebon kopen van hun favoriete winkel. Het aanschaffen van deze waardebon levert de retailers directe omzet op. Hiermee kan de winkeleigenaar zijn of haar vaste kosten betalen en zullen de winkelstraten blijven zoals het was. 

Over de initiatiefnemers 

Wat de betrokken partijen met elkaar gemeen hebben is een gemeenschappelijke passie voor retail. Zo leveren Lightspeed, Gifty en DMWS software en maatwerkoplossingen aan retailers voor het midden- en kleinbedrijf. Orderchamp biedt een digitaal groothandelsplatform voor zelfstandige retailers en merken. Eén van die merken is verlichtingspecialist Cotton Ball Lights. Tot slot specialiseert Fanwork Events zich in het promoten van winkelcentra. De aanwezige kennis en het gezamenlijke netwerk zorgt voor een uniek platform dat de lokale retailer kan helpen in deze uitdagende tijd.   

#Staystrong
Het hele team wenst je veel succes, creativiteit en gezondheid in deze tijd. Momenteel is er voor Interieur Collectie Dagen nog geen reden tot onzekerheid. We laten ons steeds goed informeren door het RIVM/Overheid en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Momenteel werken wij vanaf thuis en zijn we druk bezig met de voorbereidingen naar Interieur Collectie Dagen op 13, 14 en 15 september in Evenementenhal Gorinchem. 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top