Haal extra rendement uit jouw badgelezer

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers

WAT DOET JOUW BADGELEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt geplaatst jouw persoonlijke My Easyfairs omgeving.

HOE WERKT HET?

Door de badge eenvoudig te scannen met jouw badgelezer ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je hebt hebt opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

JOUW voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Door simpelweg een bezoekersbadge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en geen risico dat bezoekers het materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Dit is een groot voordeel in het hedendaagse digitale tijdstip én tevens superhandig om die gegevens gemakkelijk te delen met collega’s en kennissen.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van jouw badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van jouw bezoekers. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Dit is niet het geval bij GoVisibility

Vereenvoudig lead generation na de beurs

Zoals hierboven genoemd ontvang je bij GoLeads, GoPlus of GoPremium een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren. Dit resulteert ook weer in een makkelijkere opvolging van jouw leads.

Hoe werkt de Smartbadge?

WAT TE DOEN TIJDENS Interieur Collectie dagen?

1. Haal je gebruiksklare badgelezer tijdens de laatste opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
2. Plaats de badgelezer in je stand: in het gezichtsveld van jouw bezoekers, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We helpen je graag op weg!
3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar je de badgelezer wilt plaatsen.
4. Verwijder de strip op jouw badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. 
5. De batterijen van de badgelezer zijn voldoende voor het driedaagse vakevent.
6. Breng de badgelezer aan het einde van de dag op de laatste beursdag terug naar het Business Point.

7. In geval van GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie vervolgens ook opvragen via My Easyfairs

Als je GoVisibility hebt, kun je in een later stadium nog upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top